Logona Čisticí maska bio máta, Clear Skin

Logona Čisticí maska bio máta, Clear Skin

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí maska Bio Máta od firmy Logona je vyvinuta speciálně pro potřeby mastné, smíšené a celkově problematické pleti. Obsažená máta spolu s dalšími bylinnými výtažky pomáhá snižovat nadměrné maštění pleti.  

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí maska Bio Máta od firmy Logona z řady Clear Skin je vyvinuta speciálně pro potřeby mastné, smíšené a celkově problematické pleti. Obsažená máta spolu s dalšími bylinnými výtažky pomáhá snižovat nadměrné maštění pleti, uklidňuje případné podráždění, osvěžuje unavenou pokožku a dezinfikuje zanícené pupínky.

Máta peprná pomáhá upravovat činnost mazových žláz. Má chladivý a osvěžující účinek a působí antibakteriálně. Rozmarýn lékařský pleť výborně čistí, odstraňuje nadbytečný maz a odumřelé buňky. Zároveň pleť mírně dezinfikuje a zabraňuje tak tvorbě a šíření zánětlivých pupínků. Vilín virginský pokožku celkově zklidňuje a zmírňuje případné začervenání. Kromě toho působí také mírně adstringentně a stahuje rozšířené póry.

Dále obsažený mandlový olej se velice šetrně stará o potřebnou výživu mastné pleti. Dodává jí vláhu, nenasycené mastné kyseliny, vitaminy rozpustné v tucích a další účinné látky. Zabraňuje jejímu přehnanému vysoušení a následné zvýšené produkci mazových žláz. Jeho jemné složení nezanáší a neucpává rozšířené póry. Je výborně přijímán i citlivou a podrážděnou pletí.

Použití: Naneste 1-2 krát týdně na očištěnou pleť obličeje. Vynechejte okolí očí a úst. Nechte působit 10-15 minut a opláchněte dostatečným množstvím teplé vody.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Face Care

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?