Annemarie Börlind Čisticí maska na problematickou pleť 75 ml

Annemarie Börlind Čisticí maska na problematickou pleť 75 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Maska s obsahem kaolinu, termální vody a bylinných výtažků odstraňuje nečistoty z pleti, mírně stahuje rozšířené póry a zároveň pleť chrání před záněty, vysušením či podrážděním. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí maska na problematickou pleť Annemarie Borlind je určena pro mastnou pleť, která trpí na akné či vyrážky. Obsahuje dezinfekční a antibakteriální složky, napomáhá z pleti odstraňovat nečistoty a předcházet jejich opětovnému vzniku. Zároveň pleť zklidňuje a chrání ji před začervenáním a podobnými projevy podráždění. Pokožka je po použití nejen čistější, ale také celkově projasněná a působí svěžím dojmem.

Maska díky obsahu kaolinu hloubkově čistí pleť, odstraňuje z ní nadbytečný maz a spolu s výtažkem z listů šalvěje lehce stahuje rozšířené póry. Šalvěj zároveň v kombinaci s řebříčkem působí dezinfekčně a protizánětlivě. Díky termální vodě ze Schwarzwaldu a bambuckému máslu zůstává pleť po použití masky příjemně vláčná a hydratovaná. Heřmánek má zklidňující účinky a chrání jemnou pokožku obličeje před začervenáním.

Použití: Masku naneste v tenké vrstvě na vyčištěnou pleť a nechte 5-10 minut působit. Poté odstraňte navlhčeným vatovým tamponkem a dočista opláchněte vodou.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: Annemarie Börlind Purifying Care

Typ pleti: problematická pleť a akné

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Annemarie Börlind – 2. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?