Annemarie Börlind Čisticí mléko, LL Regeneration 150 ml

Annemarie Börlind Čisticí mléko, LL Regeneration 150 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Mléko z pleti jemně odstraní zbytky make-upu i další nečistoty, hydratuje ji a zklidňuje. Zároveň lehce stahuje póry, má protizánětlivé účinky a působí jako tonikum.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aktuálně: V současné době probíhá změna designu výrobku.

Čisticí mléko LL Regeneration Annemarie Börlind je určené pro pleť ve věku 30+, kdy začínají být zjevné první známky jejího stárnutí. Lehká emulze z pleti jemně odstraňuje nečistoty, hydratuje ji a připraví ji na další péči. Zároveň má protizánětlivé či zklidňující účinky, takže se hodí i pro smíšenou či citlivou pleť.

Mléko šetrně odstraňuje z pleti zbytky make-upu i další nečistoty, a to například díky extraktu z třezalky, který má zároveň v kombinaci s měsíčkem a heřmánkem zklidňující, hojivé a protizánětlivé účinky. Termální voda ze Schwarzwaldu pokožku intenzivně hydratuje, a chrání ji tak před vysušením.

Mléko díky extraktům z vilínu, šalvěje a echinacey pečuje o mastnější T-zónu. Čistí a lehce stahuje póry, napomáhá redukovat nadměrnou činnost mazových žláz a má dezinfekční účinky. Zároveň působí jako tonikum, takže pleť perfektně připraví na další péči. 

Použití: Mléko naneste na suchý obličej, jemně vmasírujte a nechte 30 vteřin působit. Poté odstraňte namočeným vatovým tamponem a omyjte obličej vlažnou vodou.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind LL Regeneration

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu4

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Nejčastější chyby při odličování

Pohodové vánoční nákupy nebo noční můra?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?