Urtekram Čisticí mléko, Severská bříza 245 ml

Urtekram Čisticí mléko, Severská bříza 245 ml

(6 hodn.)
Značka: Urtekram
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí odličovací mléko Severská bříza spolehlivě odstraňuje make-up z pokožky obličeje i citlivého očního okolí díky nulovému obsahu alkoholu. Odličovač je vhodný pro všechny typy pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí odličovací mléko Urtekram Severská bříza spolehlivě odstraňuje make-up z pokožky obličeje i citlivého očního okolí, díky nulovému obsahu alkoholu je vhodné i pro suchou a citlivou pleť. Jemné složení bohaté na rostlinné extrakty a oleje lehce rozpouští líčidla, aniž by jemnou pokožku dráždilo či nadměrně vysušovalo. Díky tomu je odličovač vhodný pro všechny typy pleti.

Odličovací mléko lehce rozpouští nečistoty i make-up z pokožky díky vysokému obsahu rostlinných olejů z pupalky a mandlí. Ty šetrně odstraňují líčení a také rozpouští přebytečný kožní maz a čistí nečistoty usazené v pórech. Navíc oleje pokožku zklidňují, eliminují případná podráždění a zanechávají pleť vláčnou.

Složení mléka je obohaceno o zklidňující extrakt z Aloe vera a výtažky z břízy, které zanechávají pleť jemnou a pružnou, eliminují podráždění a dodávají pokožce zdravou sjednocenou barvu. Odličovací mléko Severská bříza si účinně poradí s make-upem na obličeji i citlivém očním okolí, účinně jej rozpustí, aniž by docházelo k přesušení pokožky.

Odlíčení a péče v jednom

Čisticí mléko s přírodními složkami a výtažky ze severské břízy Urtekram šetrně odstraní veškerý make-up a nečistoty nahromaděné během dne a zároveň nezpůsobuje podráždění či vysušení pleti. Zajistí vám dokonale vyčištěnou a rozzářenou pleť, která je připravena na následnou péči. Jemná krémová konzistence s přírodními oleji výborně rozpouští líčidla a efektivně a rychle odstraňuje přebytečný kožní maz a nečistoty. 

Přírodní složky

Čisticí mléko Urtekam je nabyté cennými přírodními ingrediencemi, a tak zároveň pleť očistí a poskytuje jí péči v jednom kroku. Složení bohaté na zvláčňující a hydratační ingredience nevysušuje ani suchou pokožku a nedráždí ji. Mléko je vhodné pro všechny typy pleti, nezatěžuje mastnou pleť, nezpůsobuje podráždění a dodává péči pleti suché a zralé. 

Jemná a hebká pleť

Samozřejmostí je přírodní složení bez parabenů, konzervantů či silikonů. Rostlinný glycerin zvlhčuje pokožku a pomáhá ji chránit proti vysušení. Pupalkový olej spolu s olejem z mandlí mají intenzivní zvláčňující schopnosti a navíc dokážou efektivně zklidnit podráždění či zarudnutí pokožky. Výtažek ze severské břízy poskytuje pleti cenné antioxidanty, které chrání proti stárnutí pokožky a dodává jí záři a pružnost. 

Použití: Malé množství čistícího mléka aplikujte na vatový tampon a za jeho pomoci odličte pokožku obličeje i oční okolí. Zbytky mléka opláchněte čistou vodou či dočistěte pleťovým tonikem.

Společnost Urtekram byla založena v Dánsku a řadí se mezi hlavní výrobce přírodní kosmetiky ve Skandinávii. Nabízí čistě přírodní pečující kosmetiku bez obsahu parabenů, syntetických parfemačních látek a derivátů ropy. Kosmetika Urtekram má certifikát Ecocert a kvalitou jednotlivých produktů si můžete být jistí.

Produktové řady: Urtekram Nordic Birch

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Urtekram International A/S, Klostermarken 20 , 9550, Mariager, Dánsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Březová šťáva: nápoj bohů

Bříza

Krása jménem Urtekram ve své nejčistší podobě

Léčivá síla stromů

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Testování na zvířatech

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Doporučuji / Lucie 1. 4. 2016 10:29

Mám smíšenou pleť, místy suché šupinky a místy mastnou, sem tam s vyrážkou způsobenou hormonální nerovnováhou, takže s vhodnou kosmetikou dost bojuji. Používám v kombinaci Urtekram Severská bříza čistící mléko, pleťové tonikum a denní krém. Mléko výborně odstraní nečistoty i zbytky make-upu, tonikum pleť nevysušuje a krém je lehký, takže zbytečně nemastí a přitom hydratuje sušší místa.

/ Kristýna 1. 9. 2018 14:31

Nevhodné na odličování očí, štípe. Jinak čistí pleť hezky.

Žádné nadšení / Michaela 28. 9. 2017 08:26

Mléko je strašně tekuté, takže není vhodné na odličování očí, navíc poměrně štípe. Své využití tedy najde pouze u čištění pleti.

/ Petra 29. 3. 2018 20:53

Koupila jsem si hned celou řadu Severská bříza (tonikum, čistící mléko a denní krém) a bohužel mě po použití pálil obličej. Nedoporučuji tedy na citlivou pleť. Ale jinak čistí pleť dobře.

Neodporúčam / Romana 10. 10. 2018 20:39

Štípe a spôsobil alergickú reakciu. Na citlivú pokožku atopika neodporúčam, zvlášť ak ste náchylný na alergické reakcie.

Super / Veronika 25. 11. 2017 17:06

Mléko krásně odlíčí, pleť je po něm vláčná, ale ne mastná. Neštípe v očích.

za penízky přijatelné / Sandra 26. 2. 2017 18:53

Kvalita odpovídá ceně a množství produktu je sympatické. Ale už jsem v ruce měla lepší přípravky na obličej.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?