MÁDARA Čisticí pleťová maska s bahnem 12,5 ml

Ultra Purifying Mud Mask

MÁDARA Čisticí pleťová maska s bahnem 12,5 ml

MÁDARA Čisticí pleťová maska s bahnem 12,5 ml

Ultra Purifying Mud Mask

Značka: MÁDARA
Certifikáty: VEGAN, Ecocert
Certifikát VEGANCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí pleťová maska s obsahem bahna ze severských jezer zklidňuje a hojí mastnou problematickou pleť náchylnou ke tvorbě nedokonalostí a rozšířených pórů. Pokožku čistí do hloubky a detoxikuje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí pleťová maska Mádara s obsahem bahna spolehlivě čistí a zklidňuje mastnou problematickou pleť náchylnou ke tvorbě nedokonalostí a rozšířených pórů. Bahno získané ze dna severských jezer pokožku harmonizuje, projasňuje a zároveň šetrně odsává přebytečný kožní maz, zatímco rostlinné extrakty pokožku zklidňují a dodávají jí potřebné živiny.

Čisticí maska je natolik účinná díky vysokému obsahu bahna. To má skvělé čisticí a detoxikační vlastnosti, lehce odstraňuje nečistoty i přebytečný kožní maz a rozpouští nečistoty usazené v pórech. Společně s výtažky z mořských řas a potočnice lékařské pleť harmonizuje, stabilizuje funkci mazových žláz a zanechává pokožku jemnou a čistou.

Pleťová maska je skvělým pomocníkem pro mastnou problematickou pokožku, kterou projasňuje a sjednocuje její barevný tón, ale i pro mdlou povadlou pleť, které dodává zdravou barvu a pěstěný vzhled.

Péče z lotyšské přírody

Čisticí maska Mádara je jedním z oblíbených produktů této lotyšské značky, která je velice populární u celé řady žen, ale i mužů. Maska obsahuje kvalitní přírodní výtažky, které pocházejí z čisté a neposkvrněné lotyšské přírody. Její složení je dokonale vyvážené a tvořené tak, aby vyhovovalo širokému spektru různých typů pleti.

Blahodárné bahno

Čisticí pleťová maska je maximálně účinná díky obsahu bahna ze dna severských jezer. Toto bahno dokáže šetrně absorbovat přebytečný kožní maz a pokožku tak harmonizuje a projasňuje. Dokáže na sebe navázat i nečistoty usazené hluboko v pórech a pomáhá normalizovat tvorbu kožního mazu. Pokožka je díky tomu čistá, jasná a zmatnělá po celý dlouhý den.

Pečující ingredience

Základem čisticí masky jsou kvalitní přírodní ingredience, které pokožku nejen do hloubky vyčistí, ale zároveň jí poskytnou také pečující benefity. Kromě bahna obsahuje maska kaolín a jíl, jejichž kombinace pomůže pleť dokonale vyčistit a zanechat ji krásně matnou. Extrakt z řas, které jsou bohaté na železo, zinek a hořčík, se postará o zpevnění pleti a posiluje ji, zatímco olivový olej pleť dokonale vyživí a pomůže v pokožce uzamknout hydrataci.

Použití: Silnější vrstvu masky aplikujte 1-2x týdně na čistou odlíčenou pokožku obličeje a nechte působit alespoň 10 minut. Poté důkladně smyjte vodou a aplikujte svou obvyklou péči.

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Ostatní kategorie: Extra péče o pleť

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

Dvojí čištění aneb když jednou nestačí

MÁDARA - Všechny odstíny červené

Mádara – je ta pravá

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Recenze oblíbeného produktu: Bahenní maska Mádara

Vít Syrový: Bylinná přírodní kosmetika Mádara

Vyzkoušeli jsme: Čistící pleťová maska s bahnem Mádara

Vyzkoušeli jsme: Rozjasňující peelingová maska Mádara

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?