Weleda Čistící pleťová voda 100 ml

Weleda Čistící pleťová voda 100 ml

(2 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí pleťová voda s výtažky z vilínu pleť spolehlivě dočistí a současně působí lehce adstringentně. Zjemňuje viditelnost pórů a celkově projasňuje a sjednocuje vzhled pokožky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí pleťová voda Weleda dočišťuje a tonizuje pokožku. Antibakteriální výtažky z vilínu v kombinaci s alkoholem čistí pokožku do hloubky a zároveň lehce stahují pleťové póry. Pokožka je tak "uzavřená" a během dne se do ní dostane méně nečistot.

Výtažky z vilínu viržinského mají výborné antibakteriální a zklidňující účinky. Vilín je mimořádně vhodný pro ošetření snadno se mastící problematické pokožky, kterou dezinfikuje a chrání před vznikem zánětů. O zklidnění se také postará růžová voda, která má výborné zjemňující účinky.

Obsažená šťáva z citronu poskytuje pokožce lehký chemický peeling. Zjemňuje reliéf pleti, zesvětluje pigmentové skvrny a sjednocuje barvu pleti. Čisticí pleťová voda pokožku nejen dočistí od nečistot, ale také ji ošetří a připraví na nový den.

Pro každodenní čištění

Čistící voda Weleda doplní vaši každodenní péči o pleť a dokáže z vaší pokožky vyzmizíkovat pupínky a jiné nedokonalosti. Tato čistIcí voda zbaví vaši pokožku veškerých nečistot a zbytků make-upu po umytí pletí, zároveň ji ale také tonizuje, uzavírá póry a zklidňuje díky cenným přírodním ingrediencím a rostlinným výtažkům s pečujícími schopnostmi. 

Dokonale čistá pokožka

Čisticí vodu od Weledy používejte po každém odlíčení či večer před spaním po umytí pokožky. Během dne se totiž na obličeji usazuje velké množství prachu a nečistot, nemluvě o potu a kožním mazu, který pak může způsobovat ucpávání pórů. Lehká čisticí voda pokožku nezatěžuje, je proto vhodná pro všechny typy pleti včetně mastné a problematické, a nezanechává ulepený pocit.

Svěží a revitalizovaná pleť

Čisticí voda je i skvělým pomocníkem v ranní pečující rutině, kdy oceníte její účinek na stahování pórů a osvěžení obličeje. Výtažek z vilínu virginského je přirozeně antiseptický, brání množení mikroorganismů způsobujících pupínky a výborně pleť vyčistí. Extrakt z muškátové růže má silné regenerační účinky, podporuje hojení a revitalizaci pokožky. Vaše pleť bude po použití této čisticí vody osvěžená, jemně vypnutá a připravená na další péči.

Použití: Malé množství pleťové vody naneste na vatový tampon a za jeho pomoci dočistěte pokožku obličeje. Čistící voda má stahovací schopnosti, proto je dobré používat jí ráno před nanesením pleťového krému.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Tonikum nebo pleťová voda? Hlavně bez chemie!

Tonizace: nutnost nejen pro mastnou pleť

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Spokojenost / Michaela 28. 9. 2017 08:31

Tato pleťová voda mi velmi vyhovuje, po jejím nanesení pleť nepne a není vysušená.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?