Lavera Čistící pleťový peeling Ginkgo & Jojobové perličky, Faces 50 ml

Lavera Čistící pleťový peeling Ginkgo & Jojobové perličky, Faces 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný pleťový peeling s výtažky z ginkga a jojoby hloubkově čistí všechny typy pleti, odstraňuje přebytečný kožní maz a pokožku projasňuje. Ginkgo podporuje přirozenou regeneraci pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný pleťový peeling s výtažky z ginkga a jojoby hloubkově čistí všechny typy pleti, odstraňuje přebytečný kožní maz a pokožku projasňuje. Při pravidelném použití je pokožka barevně sjednocená a získává zdravý vzhled. Obsažené perličky z jojobového vosku pleť jemně masírují, zatímco ginkgo podporuje přirozenou regeneraci pleti.

Pravidelné obrušování a odstraňování suchých odumřelých buněk je důležité pro zdravou a krásnou pokožku. Hloubkově čisticí peeling za pomoci jojobových perliček suchou kůži odstraní, a tím také zabrání zanášení pórů právě zrohovatělými kožními buňkami a mazem.

Kombinace ginkga a jojoby zajistí dokonalé vyčištění a zároveň ochranu pleti před nepříznivými vnějšími vlivy. Oba rostlinné výtažky jsou díky vysokému obsahu esenciálních mastných kyselin osvědčenými pomocníky pro regeneraci pleti a celkové zlepšení jejího stavu.

Pravidelná očista pleti

Lavera Čisticí pleťový peeling Ginkgo biloba & Jojobové perličky je ideálním doplňkem pravidelné péče o pleť. Na pokožce neustále probíhají obnovovací procesy, a s nimi je spojena i zvýšená produkce odumřelých kožních buněk, které ale mohou způsobovat ucpávání pórů či zanášení pokožky. Pravidelný peeling tyto buňky odstraňuje a prospívá zdraví pokožky.

Rozzářená pleť

Peeling Lavera obsahuje perličky z jojobového vosku, které jsou přírodní abrazivní složkou, jež dokáže odumřelé kožní buňky z povrchu jemně odstranit tak, aby nedocházelo k nadměrnému podráždění pokožky. Díky tomu je pleť opravdu dokonale vyčištěná a zároveň dokáže mnohem lépe přijímat účinné látky pečující kosmetiky.

Šetrný peeling

Čisticí peeling Lavera je k pokožce šetrný a je vhodný pro všechny typy pleti. Navrací pokožce sjednocený vzhled a jednotnou texturu. Dlouhodobě brání také zanášení pleťových pórů a vzniku pupínků. Zároveň pleti poskytuje jemnou masáž, která podporuje její přirozené prokrvení, a tím i urychluje hojení a obnovu buněk pokožky pro její zdravý vzhled.

Regenerace a zklidnění

Výtažek ze slézu má zklidňující účinky a zmírňuje zarudnutí či podráždění pokožky. Gingko biloba posiluje mikrocirkulaci v hlubokých vrstvách pokožky a pomáhá zachovat její pružnost a pevnost. Výtažek z vilínu virginského je mírně antibakteriální a je skvělou volbou pro pleť náchylnou ke vzniku nedokonalostí. Vaše pokožka bude opět svěží a zářivá.

Použití: Aplikujte 1-2krát týdně na navlhčenou pleť a jemně masírujte krouživými pohyby. Poté obličej opláchněte vlažnou vodou a osušte.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Ginkgo biloba

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Očista dočista - pleťový peeling

Peelingem k nové tváři

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Andrea 25. 4. 2021 23:18

Moc příjemný peeling s jemnými skrubovými perličkami. Pleť dobře vyčistí, má příjemnou jemnou vůni a pleť je po něm hebká.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?