Saloos Citron esenciální olej 10 ml

Saloos Citron esenciální olej 10 ml

Saloos Citron esenciální olej 10 ml

89
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: 22. 4. u vás
Praha, Karlín > 5 ks / Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks

Esenciální olej citron pomáhá pročistit a detoxikovat celý organismus. Podporuje činnost lymfatického systému a vyplavování nečistot z těla.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu13
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Esenciální olej Citron Saloos pomáhá pročistit a detoxikovat celý organismus. Podporuje činnost lymfatického systému a vyplavování nečistot z těla, je vhodný nejen při celulitidě a obezitě, ale i při žlučových či močových kamenech. Dodává tělu novou energii, osvěžuje a navozuje pocit pohody.

Svěží citrusová vůně má povzbuzující účinky na tělo i mysl, dodává novou energii a pocit radosti. Citron pomáhá skvěle pročistit celý organismus, posiluje činnost lymfatického systému a čistí zažívací trakt. Pomáhá rozpouštět usazené škodlivé látky v těle, jako je celulitida, usazený tuk, žlučové i močové kameny nebo cysty.

Nobilis Tilia je česká společnost, zabývající se výrobou a prodejem přírodní, aromaterapeutické a bio kosmetiky. Výrobky nesou certifikace CPK a CPK BIO a mnohé z nich jsou vhodné pro vegany.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Tip: Pro výrobu domácí kosmetiky je vhodný jako přídavek do výrobků proti celulitidě.

Upozornění: Éterický olej mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Citrusové éterické oleje působí fototoxicky. Nevystavujte po jejich aplikaci kůži přímému slunečnímu záření po dobu 12 hodin ani nechoďte do solária. Éterický olej lze používat v přítomnosti dětí od ukončeného 6. měsíce.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, celulitida, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, snížení krevního tlaku, žaludeční problémy , zralá pleť

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu13

Aromaterapeutický horoskop – Kozoroh

Aromaterapie pro děti

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Fotosensitivita éterických olejů

K čemu vlastně slouží citrusy?

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Nejlepší éterické oleje na záněty močového měchýře

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Problematika éterických olejů v těhotenství

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?