Weleda Citrusový krém na ruce a nehty 50 ml

Weleda Citrusový krém na ruce a nehty 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Citrusový krém na ruce a nehty zanechává pokožku jemnou a vyživenou. Výživné složení pečuje o namáhanou pokožku i o nehty, chrání před vysušením a popraskáním.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Citrusový krém na ruce a nehty Weleda zanechává pokožku jemnou a vyživenou za pomoci rostlinných olejů a vosků. Výživné složení pečuje o namáhanou pokožku i o nehty, chrání před vysušením a popraskáním. Navíc, díky obsahu esenciálních olejů z citrusových plodů získává krém lehkou osvěžující vůni a působí i protizánětlivě.

Citrusový krém dodává pokožce potřebnou hydrataci a výživu, chrání ji před vysušením a vznikem prasklinek. I přes svou lehkou, snadno vstřebatelnou konzistenci obsahuje výživný lanolin a včelí a karnaubský vosk, které pokožku aktivně brání. Společně s mandlovým olejem pokožku hojí, zjemňují a zanechávají ji vláčnou.

Složení je navíc obohaceno o zklidňující výtažky z violky a také protizánětlivý rozmarýn. Spolehlivě tak eliminují vznik záděr, prasklinek a dalších nedokonalostí. O osvěžující až letní vůni se postará právě rozmarýn společně s éterickými oleji z citrusových plodů.

Pro krásné ruce

Krém na ruce Weleda s přírodními výtažky pečuje o pokožku rukou, dodává jí dostatečnou výživu a chrání ruce před poškozením. Právě pokožka rukou je nejvíce vystavována vlivům vnějšího prostředí a namáhá ji také časté mytí, které ji může vysušovat. Právě krém na ruce Weleda pomáhá obnovovat ochrannou kožní bariéru a udržuje ruce komfortně hydratované.

Příjemná krémová konzistence

Krém na ruce Weleda je dostatečně výživný na to, aby efektivně bránil vysušování pokožky, zároveň ale vaše ruce nezamastí ani nezpůsobí ulepený pocit. Jeho konzistence je velice příjemná, krém se dobře roztírá a rychle vstřebává, je tedy vhodný i pro použití během dne. Můžete jej použít nejen na pokožku rukou, ale i na nehty a jejich okolí.

Přírodní péče

Krém na ruce Weleda s lahodnou vůní citrusů obsahuje vyváženou směs rostlinných olejů a dalších bylinných výtažků, které o pokožku rukou do hloubky pečují a nezatěžují ji syntetickými složkami. Jemný mandlový olej stimuluje regenerační procesy v pokožce, pomáhá hojit drobné oděrky a podporuje hydrataci pokožky pro dokonale jemné ruce.

Osvěžující vůně

Lanolin spolu s glycerinem pak pomáhají vytvořit na pokožce ochrannou vrstvu, která chrání před vysušením či podrážděním. Výtažek z heřmánku a měsíčku lékařského mají zklidňující účinky a extrakt z rozmarýnu jemně dezinfikuje a tonizuje pokožku. Díky obsahu éterických olejů navíc krém krásně voní po svěžích citrusových plodech a působí protizánětlivě.

Použití: Malé množství krému aplikujte na čistou suchou pokožku rukou a lehce rozetřete. Nechte vstřebat. Používejte kdykoliv během dne podle potřeby.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

K čemu vlastně slouží citrusy?

Krása z přírody, která překonává čas

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Nela 5. 9. 2018 13:46

Krém používám na noc. Je mastnější a i když se překvapivě rychle vstřebá, tak mi trošku vadí když potřebuju třeba psát a trošku více se mi potí tlapky. Nááááádherně voní a usínat v citrusovém "oparu" mě osobně velmi vyhovuje

super! / Erika T. 19. 9. 2016 20:20

Veľmi príjemný krém, prvé, čo upúta je samotná svieža vôňa citrusov a ďalej zloženie, ktoré je trošku ťažšie roztierateľné, o to však dlšie drží a pokožku hydratuje. Veľmi som si ho obľúbila a odporúčam ho každému! :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?