Gepa Čokoláda Bio Fairetta Jo-Beere 37,5 g

Gepa Čokoláda Bio Fairetta Jo-Beere 37,5 g

Značka: Gepa
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

mléčná s jogurtem a rybízem charakteristika značky: Německá společnost Gepa je jednou z nejznámějších organizací na poli fair trade. Vznikla před více než třiceti lety a postupně se z malé rodinné firmy s pár nadšenci rozrostla ve světově uznávaného velkoobchodního prodejce, který do maloobchodní sítě dodává potraviny i řemeslné výrobky od téměř 200 družstev z téměř 40 zemí světa - z Afriky, Asie,

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
mléčná s jogurtem a rybízem

charakteristika značky: Německá společnost Gepa je jednou z nejznámějších organizací na poli fair trade. Vznikla před více než třiceti lety a postupně se z malé rodinné firmy s pár nadšenci rozrostla ve světově uznávaného velkoobchodního prodejce, který do maloobchodní sítě dodává potraviny i řemeslné výrobky od téměř 200 družstev z téměř 40 zemí světa - z Afriky, Asie, Střední a Jižní Ameriky. V Čechách jsou známé především její kávy a čokolády, v nabídce Gepy ovšem najdete např. i tašky nebo míče, vše samozřejmě fair trade. Mezi nejvýznamnější principy firemní politiky Gepy patří vysoká transparentnost, férová odměna za dodané zboží (včetně možné zálohy) a dlouhodobé obchodní vztahy založené na vzájemné důvěře a respektu. Fair trade vznikl jako alternativa k volnému trhu (free trade), kde se otvírala stále větší propast mezi nadnárodními prodejci a vykořisťovanými dodavateli. Ačkoliv fair trade není charita, svým působením značnou měrou přispívá ke zlepšování podmínek života v tzv. třetím světě a k rozvoji místních komunit a jejich tradičních řemesel.

kontakt na výrobce:
GEPA The Fair Trade Company
GEPA-Weg 1
42327 Wuppertal
Deutchland
www.gepa.de

Německá společnost Gepa začínala jako malé rodinná firma a v současné době je největším dovozcem a distributorem Fair Trade výrobků, který působí v několika desítkách zemí světa. Klade důraz na dlouhodobé obchodní vztahy založené na férovosti, důvěře a respektu. Na českém trhu nabízí zejména kávu či čokoládu.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: GEPA The Fair Trade Company, GEPA-Weg 1 , 42327, Wuppertal, Německo

Z blogu1

Zdraví v každé kostičce čokolády

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: