Hanoju Coprinus 100 g

Hanoju Coprinus 100 g

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemně mletý prášek z houby coprinus neboli hnojník obecný je bohatý na minerály, aminokyseliny i antioxidanty a přispívá ke správné činnosti cévního systému či metabolismu.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Coprinus Hanoju je jemně mletý prášek z houby coprinus comatus, česky hnojník obecný, která se v tradiční čínské medicíně využívá pro léčbu mnoha nemocí. Tato houba je bohatá na minerální látky, jako jsou vápník, železo či zinek, a také na aminokyseliny. Obsahuje značné množství antioxidantů, a působí tak nejen proti předčasnému stárnutí, ale zároveň přispívá k boji se stresem.

Coprinus je oblíbeným prostředkem na snižování hladiny krevního cukru. Zároveň se podílí na prevenci kardiovaskulárních chorob či aterosklerózy a lze ji užívat při odstraňování hemeroidů. Látky obsažené v houbě coprinus působí příznivě na slinivku a napomáhají správné tvorbě inzulínu. Zároveň přispívají ke správné činnosti metabolismu, urychlují látkovou výměnu a mají příznivé účinky při zácpě či jiných zažívacích potížích.

Dávkování: Užívejte 3 gramy prášku 1-2krát denně. Rozmíchejte ve 250 ml tekutiny a pijte ideálně 30 minut před jídlem.

Upozornění: Jedná se o doplněk stravy. Není náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není vhodné pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?