Diochi Cymbopogon citratus (citronela) 100 g

Diochi Cymbopogon citratus (citronela) 100 g

Diochi Cymbopogon citratus (citronela) 100 g

Značka: Diochi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čaj z listů citronely si vás získá svou citrusovou vůní s lehce kořeněnými tóny a příjemně vás osvěží kdykoliv během dne.

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžující čaj Diochi z listů citronely má příjemnou, lehce citrusovou chuť a je vhodný k popíjení kdykoliv během dne. Chutná dobře jak horký, tak vychlazený. Citronová tráva, jinak také lemongrass nebo voňatka citronová, dává vzniknout světlému, nažloutlému nálevu, který má díky velkému množství silic citronovou, jemně kořeněnou vůni. Citronová tráva je bohatá také na flavonoidy.

Příprava: 2-3 lžičky čajové směsi nasypte do studené vody a přiveďte k varu. Vařte 2-3 minuty, poté sceďte a dochuťte medem.

Dávkování: Čaj popíjejte během dne až do 17. hodiny. Po 3týdenní kúře udělejte vždy týdenní pauzu, poté můžete opět pokračovat.

Upozornění: Doplněk stravy nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Skladujte mimo dosah dětí.

Receptury Diochi vycházejí z praktických zkušeností v použití jednotlivých složek v alternativní medicíně i z poznatků moderních výzkumů. Velmi důležitou součástí Diochi filozofie je bioinformační terapie společně s dalšími alternativními způsoby léčby, jako je fytoterapie. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: DIOCHI spol.s.r.o., Weilova 2/1144 , 102 00, Praha 10, Česká republika

Z blogu2

Co znamenají kruhy pod očima? Oslabení ledvin

Fytoterapie aneb Terapie prostřednictvím zázraků z přírody

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?