Energy Cytovital renove sérum 50 ml

Energy Cytovital renove sérum 50 ml

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Cytovital renove sérum je bioinformační hydratační přípravek se silným regeneračním účinkem na pleť. Je speciálně zaměřen proti vzniku a rozvoji vrásek . Má silné antioxidační účinky a je určen jak pro ženy, tak pro muže. Lehce se dávkuje a roztírá. Velmi rychle se vstřebává a je smývatelný vodou. Sérum má velmi rychlý a znatelný kosmetický a regenerační efekt. Hydrataci a vypnutí pokožky poznáme

Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Cytovital renove sérum je bioinformační hydratační přípravek se silným regeneračním účinkem na pleť. Je speciálně zaměřen proti vzniku a rozvoji vrásek . Má silné antioxidační účinky a je určen jak pro ženy, tak pro muže. Lehce se dávkuje a roztírá. Velmi rychle se vstřebává a je smývatelný vodou. Sérum má velmi rychlý a znatelný kosmetický a regenerační efekt. Hydrataci a vypnutí pokožky poznáme již během několika minut. Bioinformace v séru mají vliv na energetické dráhy tří zářičů, jater a žlučníku, močového měchýře, ledvin a jangovou pojivovou, a tím ovlivňují i problémy, které se pojí k těmto meridiánům. Obličejem procházejí všechny zmíněné energetické dráhy, a tak aplikací krému docílíme nejen značného kosmetického efektu, ale doplněním energie do těchto meridiánů můžeme velmi rychle ovlivnit i svůj momentální psychický a fyzický stav. Sérum působí vysoce energeticky na buňky pokožky a na jejich činnost. Pomáhá je udržovat v dobré energetické kondici, čímž zpomaluje jejich stárnutí a odumírání. Z hlediska energetiky ovlivňuje sérum zejména sedmoučakru a výše položená energetická centra. Hydratace pleti je jedním z mnoha vynikajících účinků séra, které osvěžuje a zpomaluje její stárnutí. Díky využití nejmodernějších poznatků má Cytovital renove velmi silný hydratační efekt,který je oproti působení klasických hydratačních krémů trvalé. Přípravek patří do kategorie luxusní kosmetiky. Je složen z látek, jež se v účincích vzájemně doplňují. Při jeho sestavování byly využity nejnovější publikované poznatky o možnostech ovlivnění procesu stárnutí. Ten zatím nelze zastavit, avšak je možno výrazně jej zpomalit. Po několikatýdenním pravidelném používání séra by měly být patrné pozitivní změny, projevující se zvýšenou elasticitou pokožky, zvýšeným obsahem vlhkosti v ní a později měřitelnou zesílením kožních struktur. Méně hluboké vrásky je možné markantně redukovat . Celkově se zlepší prokrvení, elasticita a výživa pokožky. Její vzhled lze ještě vylepšit některým přípravkem z řady Pentagramu pro vnitřní užití. Důsledkem je mimo jiné i pozitivní změna odstínu pleti.

certifikáty:
vhodné pro: stárnoucí pleť
konzistence: krémová
barva: béžová
balení: skleněný obal, papírový přebal

dávkování: Sérum má značný a velmi rychlý kosmetický efekt. Proto se používá v prvním týdnu 2x denně, ráno a večer, v následujících dnech pak už stačí aplikace pouze 1x denně. Ideální je použití večer po vyčistění pleti čistícím pleťovým mlékem nebo čistící pleťovou vodou Cytovital. Krátce po použití ucítíte vypínání a prohřívání pokožky. Příliš častá aplikace způsobuje silné prohřátí, což může u lidí s velmi jemnou pletí vyvolat silný hřejivý pocit. Každý si sám vyzkouší, jak časté používání mu vyhovuje.
složení: Aqua Mineralis, Extractum Herbarum Ethanolicum, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Fructose, Sodium Hydroxide, Petrolatum, Cyclomethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Acetic Acid, Hemp Seed Oil, Linum Usitatissimum Oil, Glycine Soja Oil, Tocopheryl Acetate, PEG-2 Castor Oil, Papaver Orientale Oil, Benzyl Alcohol, Carbomer, Azelaic Acid, Parfum, Ascorbyl Palmitate, Retinol, Alaptidum, Dehydroacetic Acid, BHT, Succinic Aicd, Eisenia Foetida Extract, Helix Pomatia Extract, Betaglucan, Zinc Acetate, extrakty z bylin: maral (Leuzea carthamoides), sečuánský pepř (Zanthoxylum piperitum), kokořík mnohokvětý (Polygonatum multiflorum), lékořice lysá (Glycirrhiza glabra), lnice květel (Linaria vulgaris), muira puama (Liriosma ovata), levandule lékařská (Lavandula officinalis), vanilovník plocholistý (Vanilla planifolia), zázvor obecný (Zingiber officinale), pupečník obecný (Hydrocotyle vulgaris), anáz vonný (Pimpinella anisum), fenykl obecný (Foeniculum vulgare), šišák bajkalský (Scutellaria baicalensis)

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Energy Group a.s. je výhradně česká společnost založená v polovině devadesátých let. Prostřednictvím vlastních produktů je již od svého vzniku průkopníkem alternativní medicíny nejen v Česku, ale i jinde ve světě, kde již získala pevné místo na trhu, podporu zákazníků i odborné veřejnosti. Filozofie firmy Energy je založená na celostním přístupu k člověku a chápe tělo i mysl jako propojené součásti jednoho energetického systému. Optimální spolupráce obojího je pak základním předpokladem zdraví celého organismu. Důraz klade tedy nejen na prevenci jednotlivých zdravotních problémů, ale snaží se zaměřit pozornost každého klienta do jeho vlastního středu. Sortiment společnosti Energy tvoří ucelená nabídka přírodních bioinformačních produktů, které vycházejí z principů staré čínské medicíny s využitím nejnovějších poznatků fytoterapie, krystaloterapie, homeopatie a moderních bioinformačních metod. Bioinformační přípravky působí na lidský organismus ve dvou úrovních - přírodní účinné látky ovlivňují přímo tělesné orgány a bioinformace působí díky principu biorezonance na řídící podkorová centra v mozku. Dochází tak k zesílení léčebného účinku přítomných přírodních látek a k celkové harmonizaci organismu člověka. Základem produktové nabídky je pět hloubkově působících bylinných koncentrátů a pět bylinných krémů, které tvoří ucelený systém Regenerace v Pentagramu. Tyto přípravky korespondují s energiemi pěti základních přírodních prvků, jejichž vzájemná součinnost je podle tradiční čínské medicíny klíčem ke zdraví. Tento systém přispívá k detoxikaci a regeneraci celého organismu nebo působí cíleně podle povahy konkrétního zdravotního problému. Produkty Pentagramu lze kombinovat s ostatními výrobky Energy, jejichž sortiment se neustále rozšiřuje.

kontakt na výrobce:
ENERGY GROUP, a.s.
Trojská 201/39
171 00 Praha 7
Česká republika

webové strány značky:
www.energy-produkty.cz

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: anti age, normální pleť

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Z blogu5

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Princip metody regenerace v pentagramu od Energy

Průvodce Energy přípravky

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Začněte s detoxikací organismu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?