English Tea Shop Dárková sada slon, zelené čaje

English Tea Shop Dárková sada slon, zelené čaje 60 ks, 90 g

English Tea Shop Dárková sada slon, zelené čaje

Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada obsahuje plechovku s dekorací slona a kvalitní zelený čaj ze Srí Lanky. Je vhodná jako dárek pro všechny milovníky kvalitního čaje. Obsahuje celkem 60 nálevových sáčků.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada English Tea Shop obsahuje plechovku s dekorací slona a kvalitní zelený čaj ze Srí Lanky. Je vhodná jako dárek pro všechny milovníky kvalitního čaje. Obsahuje celkem 60 nálevových sáčků.

Základem tohoto čaje je čistý cejlonský zelený čaj, který je vypěstován a zpracován dle tradičních čínských metod na svazích centrálního pohoří Srí Lanky v nadmořské výšce cca 1600 m. Zelený čaj je považovaný za zázračný nápoj pro udržení skvělého zdraví. Číňané velmi dobře znali léčivé přínosy zeleného čaje již od pradávných časů a používali je k léčbě čehokoli od bolestí hlavy po deprese. Díky velkému podílu antioxidantů chrání zelený čaj před předčasným stárnutím organismu.

Dárková plechovka vychází svým designem z tradičních slavností na Srí Lance. Typická velkolepá slavnost Esala Perahera je plná elegantních kostýmů, tanců a překrásně dekorovaných slonů. Právě překrásně vyzdobení sloni patří k největším atrakcím těchto slavností. Slavnostní oděvy jsou přenesy do barvitého designu plechovky, která vás přenese do vzdálených exotických krajin.

Příprava: Vhoďte jeden sáček do hrnku, zalijte vařící vodou a nechte vyluhovat 3-4 min. Oslaďte dle libosti. Udělejte si pohodlí a relaxujte u šálku výtečného čaje.

Značka English Tea Shop podporuje bio farmaření a fair trade produkci v 25 zemích světa. Svou výrobou se řadí do kategorie „bezuhlíková“. Veškerý obalový materiál je biologicky odbouratelný a recyklovatelný.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: The English Tea Shop Ltd, Goswell Road , 137-149, Londýn, Velká Británie

Z blogu4

5 důvodů, proč je zelený čaj zdravý

Čajový miniprůvodce

Přeneste se na chvíli do Anglie s English Tea Shop

Tipy na dárky na poslední chvíli

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?