Naobay Dárková sada pro miminka 3 ks

Naobay Dárková sada pro miminka 3 ks

Značka: Naobay
Certifikáty: FSC, Ecocert
Certifikát FSCCertifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dárková sada pro miminka NAOBAY obsahuje vše potřebné pro péči o jemnou dětskou pokožku. Šampon a koupelový gel šetrně a zároveň spolehlivě myje citlivou pleť, zbytečně ji nedráždí, ani nevysušuje. Jemné tělové mléko se postará o zklidnění a výživu pleti v jednom kroku, zklidní ji, zjemní a uzamkne tolik potřebnou hydrataci. Ochranný pleťový krém pečuje o dětskou pokožku obzvláště při extrémním p

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dárková sada pro miminka NAOBAY obsahuje vše potřebné pro péči o jemnou dětskou pokožku. Šampon a koupelový gel šetrně a zároveň spolehlivě myje citlivou pleť, zbytečně ji nedráždí, ani nevysušuje. Jemné tělové mléko se postará o zklidnění a výživu pleti v jednom kroku, zklidní ji, zjemní a uzamkne tolik potřebnou hydrataci. Ochranný pleťový krém pečuje o dětskou pokožku obzvláště při extrémním počasí, jako je vítr, mráz či prudké slunce. Pleť ochrání, zjemní a zabrání jejímu zarudnutí.

Španělská značka NAOBAY čerpá z mnohaletých zkušeností svých zakladatelů a nabízí kvalitní kosmetiku v originálních obalech z recyklovaných materiálů. Všechny produkty jsou označené certifikátem Ecocert, a tak v nich nenajdete žádné živočišné složky, ropné produkty, silikony či GM suroviny.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: NaturChem S.L., Brac de Pepa 1 , 46470, MASSANASSA - Valencia, Španělsko

Z blogu2

Sofistikovaná péče o pleť

To nejlepší z přírody? Organická kosmetika NAOBAY

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: