Přírodní mýdlo Dárkový set tří mýdel, tvar srdce

Přírodní mýdlo Dárkový set tří mýdel, tvar srdce

Zboží je trvale vyřazeno.

Kombinace tří vůní (ibišek, citronová tráva, skořice) v reprezentativním balení z ručně vyráběného přírodního papíru připomínající orientální původ. Přírodní mýdla jsou na olejové nikoliv na glycerínové bázi, vyrobena z olejů lisovaných studeným procesem, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu, obsah vitamínů a složek s blahodárným účinkem na pokožku.Ibiškové mýdloIbišek je elixírem zdraví. Je napěc

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Kombinace tří vůní (ibišek, citronová tráva, skořice) v reprezentativním balení z ručně vyráběného přírodního papíru připomínající orientální původ. Přírodní mýdla jsou na olejové nikoliv na glycerínové bázi, vyrobena z olejů lisovaných studeným procesem, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu, obsah vitamínů a složek s blahodárným účinkem na pokožku.

Ibiškové mýdlo
Ibišek je elixírem zdraví. Je napěchovaný vitamíny a minerály, má antioxidační, protizánětlivé a dezinfekční účinky. Výtažky z ibišku v přírodním mýdle podpoří vaši imunitu a dodají vaší pokožce antioxidancia.
barva: růžová
balení: plastový obal
složení: Olea Europaea (Olive) fruit oil, Elaeis Guineensis (Palm) oil, Oryza Sativa (Rice) bran oil, Cocos Nucifera (Coconut) oil, Sodium Hydroxide, vitamin E, Aqua, Hibiscus Rosa - sinensis Extract, Musk Ketone

Mýdlo s citronovou trávou
Svěží občerstvující vůně Vám dodá energii při začátku každého dne. Citronová tráva je bylina typická pro jižní a jihovýchodní Asii. Používá se v kosmetice, kuchyni, k výrobě oleje a v léčitelství na žaludeční a nervové poruchy.
barva: světle hnědá
balení: plastový obal
složení: Olea Europaea (Olive) fruit oil, Elaeis Guineensis (Palm) oil, Oryza Sativa (Rice) bran oil, Cocos Nucifera (Coconut) oil, Sodium Hydroxide, Tocopheryl Acetate (Vitamin E Acetate), Aqua, Cymbopogom Schoenanthus (Lemongrass) powder, Curcuma Longa (Turmeric) powder, Cymbopogom Schoenanthus (Lemongrass) oil

Skořicové mýdlo
Skořice v přírodním mýdle zvyšuje prokrvení a zahřívá kůži a svaly, udržuje kůži čerstvou a hebkou, hřebíček má také desinfekční účinky. Vůně skořice a hřebíčku je velmi atraktivní zejména pro muže.
barva: hnědá
balení: plastový obal
složení: Olea Europaea (Olive) fruit oil, Elaeis Guineensis (Palm) oil, Oryza Sativa (Rice) bran oil, Cocos Nucifera (Coconut) oil, Sodium Hydroxide, Eugenia Caryophyllus Extract, Aqua, Cinnamomum Cassia Leaf Oil, Musk Ketone

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Mýdla Leela Oriental obsahují přírodní oleje a jsou dovážena z Thajska, kde jsou vyráběna studeným procesem v místní manufaktuře. Mýdla se hodí nejen pro soukromou potřebu, ale lze i objednat dárkové firemní či hotelové sety. Vezmeme-li v úvahu kvalitu těchto přírodních mýdel, tak nabízíme přijatelné ceny. Ty ovšem stále zaručují, že lidé, kteří je vyrábí, obdrží spravedlivou mzdu. Všem produktům Leela Oriental byla udělena certifikace SZÚ o zdravotní nezávadnosti a splňují rovněž všechny další náležitosti v souladu s požadavky zákona.

kontakt na výrobce:
Leela Oriental
Ing. Michal Šturdík
Dvořákova 827/22
779 00 Olomouc - Nová Ulice

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: