Natura Siberica Denní krém pro mastnou a smíšenou pleť 50 ml

Natura Siberica Denní krém pro mastnou a smíšenou pleť 50 ml

(11 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Denní krém pro mastnou a smíšenou pleť dodává potřebnou hydrataci a výživu. Krém je bohatý na přírodní fytopeptidy, pokožku zmatňuje, stimuluje tvorbu kožního mazu i kolagenu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení11
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém pro mastnou a smíšenou pleť Natura Siberica dodává pleti tolik potřebnou hydrataci a výživu. Krém je bohatý na přírodní fytopeptidy, které pokožku zmatňují, stimulují tvorbu kožního mazu i kolagenu. Pokožka je tak hydratovaná a zároveň chráněná před nepříznivými vnějšími vlivy.

Krém mimo to obsahuje kyselinu hyaluronovou, která se postará o bohatou hydrataci pokožky, zatímco vitamin C ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy, sjednocuje její barevný tón a dodává jí zdravý pěstěný vzhled. Pokožka je hladká, rozšířené póry jsou čistší a jemnější. Obsažený SPF 15 chrání jemnou pokožku obličeje před prudkými slunečními paprsky.

Pravidelné používání denního pleťového krému obnovuje rovnováhu pokožky, což v praxi znamená snížení produkce kožního mazu. Pokožka v mastné T-zóně se již tolik nemastí, zatímco suchá pleť na tvářích je vyživená, neloupe se a netvoří nevzhledné suché šupinky.

Suroviny plné energie

Tento denní krém pro mastnou a smíšenou pleť značky Natura Siberica staví svůj základ na kvalitních přírodních ingrediencích a rostlinách, jenž vyrůstají na rozlehlých sibiřských pláních. Počasí v této oblasti je proměnlivé a často velmi nevlídné, díky tomu jsou byliny zde rostoucí vystaveny extrémním podmínkám a jsou zvyklé jim odolávat. Tak si zachovávají maximální obsah účinných látek prospěšných pro vaši pokožku.

Dokonale matná pokožka

Mastná a smíšená pleť trpí nadměrnou produkcí kožního mazu, který ucpává póry, přispívá k tvorbě pupínků a dodává pokožce nežádoucí lesk. Tento lehký denní krém dokáže produkci kožního mazu regulovat a optimalizovat jej tak, aby odstranil lesk pokožky a zároveň ji nadměrně nevysušil. Zanechává na pleti její přirozený ochranný film a nenarušuje jej.

Hydratace, výživa a regenerace

Důležitou položkou v každodenní péči o pleť je hydratace. Proto i mastná a smíšená pokožka potřebuje dostatečnou vláhu. Denní krém má jemnou konzistenci, která se snadno roztírá a rychle vstřebává. Zanechává pokožku hloubkově hydratovanou díky obsahu kyseliny hyaluronové a poskytuje jí potřebnou výživu. Zároveň napomáhá zmenšit rozšířené póry a navrací pleti vyhlazený vzhled.

Ochrana před slunečním zářením

Je nezbytné také nezapomínat na ochranu pokožky před příliš agresivními slunečními paprsky. Krém obsahuje ochranný faktor SPF 15, který je ideální na každý běžný den. Díky fytopeptidům, které stimulují produkci kolagenu, brání vzniku prvních vrásek a vitamin C působí jako silný antioxidant, jež zpomaluje předčasné stárnutí pokožky.

Použití: Ráno naneste malé množství krému na vyčištěnou pleť obličeje, krku a dekoltu.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte Denní krém pro mastnou a smíšenou pleť v kombinaci s nočním krémem ze stejné produktové řady.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typ pleti: mastná pleť, smíšená pleť

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Příjemný / Mia 31. 5. 2016 19:32

Krém je velice příjemný, vhodný na mastnou pleť. Přechod na přírodní krém byl rozdíl oproti krémům z drogerky, které jsou samá voda a nic moc pleti nedají, tyto poctivé krémy jsou výživnější, pár dní trvalo, než se s tím plet srovnala. Už bych neměnila za drogerkové, pleť je hladká a pěkně vyživená, nemastí se, jak jsem měla obavy. Používám jako podklad pod minerální make-up.

Super / Lena 22. 6. 2013 14:27

Moc spokojená, není ani moc mastný, ale pokožka je po něm krásně hladká. Hezky se roztírá a stačí ho vážně jenom troška, takže vydrží. Příjemně jemně voní.

Super / Lena 22. 6. 2013 14:27

Moc spokojená, není ani moc mastný, ale pokožka je po něm krásně hladká. Hezky se roztírá a stačí ho vážně jenom troška, takže vydrží. Příjemně jemně voní.

Užasný / sAvi 18. 6. 2021 14:31

Ideální na mojí plet, problematickou, starší a zároveň někde suchou :) příjemný :)

Dokonalý / Jana 22. 12. 2015 12:40

Po letech jsem našla dokonalý hydratační krém na moji mastnou pleť s nedokonalostmi..příjemný, nemastný, lehce vstřebatelný, dobře se roztírá..vhodný jako podklad pod makeup. Používám celou řadu pro mastnou a smíšenou pleť od Natura Siberica.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?