SANTE Denní krém bio schizandra 30 ml

SANTE Denní krém bio schizandra 30 ml

Značka: SANTE
Certifikáty: BDIH, NATRUE
Certifikát BDIHCertifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký denní krém je vhodný pro citlivou pleť, pomáhá revitalizovat a hydratovat namáhanou pokožku. Mandlový a kaméliový olej vyživují a zvyšují přirozenou obranyschopnost pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém Bio Schizandra Santé je díky svým vysoce regeneračním schopnostem a zklidňujícím vlastnostem vhodný obzvláště pro citlivou pleť. Schizandra neboli klanopraška čínská obsahuje velké množství zdraví prospěšných látek jako je vitamin C a E, minerály a antioxidanty. Napomáhá zvyšovat obranyschopnost pleti a navrací jí přirozenou vláčnost.

Lehké a hedvábné složení pečuje o citlivou a namáhanou pokožku bez zatížení, krém je proto vhodný pro každodenní použití a pomáhá pleť ochránit před vnějšími vlivy. Vysoce hydratační a jemné oleje včetně meruňkového a mandlového dodávají pleti výživu a pružnost.

Přírodní složení z těch nejkvalitnějších ingrediencí je doplněno o výtažek z Aloe vera a bavlníku, a zaručuje tak šetrnou péči o pleť přecitlivělou k vlivům okolního prostředí. Napomáhá odstranit pocity pnutí, pálení či zarudlé skvrny. Pleť je revitalizovaná, sjednocená a plná energie. 

Použití: Naneste každé ráno na vyčištěnou pleť krouživými pohyby. Jemně vmasírujte.

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Barva: bílá

Produktové řady: Santé Schizandra

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

nevhodné pro suchou kůži / Eliška 21. 1. 2016 14:30

krém nedoporučuji k suché pleti, lepší je vybrat hydratační krém. je velmi příjemný, ihned se vsákne, ale pořád pocit suché pleti

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?