Demain Nature Denní krém 50 ml

Demain Nature Denní krém 50 ml

Značka: Demain Nature
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Omlazující, hydratační a regenerační denní krém Demain Nature potlačuje příznaky stárnutí díky arganovému oleji, směsi ovocných kyselin a sójových izoflavonů. Přináší pokožce liftingový efekt, vyživuje ji a navrací jí pevnost a jas. Arganový olej se získává ze semen Argánie trnité (Argania spinosa), která roste výhradně v jihozápadní části Maroka. Tento strom produkuje plody podobnézeleným olivám,

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Omlazující, hydratační a regenerační denní krém Demain Nature potlačuje příznaky stárnutí díky arganovému oleji, směsi ovocných kyselin a sójových izoflavonů. Přináší pokožce liftingový efekt, vyživuje ji a navrací jí pevnost a jas.

Arganový olej se získává ze semen Argánie trnité (Argania spinosa), která roste výhradně v jihozápadní části Maroka. Tento strom produkuje plody podobné
zeleným olivám, které po dosažení potřebného stupně zralosti změní svou barvu na oranžovou. Sklizeň arganových oříšků je velice namáhavá, jelikož se nemohou sklízet za pomoci strojů. Olej se lisuje výhradně mechanicky a za studena, pro získání jednoho litru čistého argonového oleje je potřeba okolo 30 kg plodů a lisování trvá zhruba 10 hodin. Arganový olej díky svému vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin, vitamínu A a E, antioxidačnímu a protizánětlivému účinku chrání buňky proti volným radikálům. Je velice účinný v boji proti vráskám a napomáhá zpevnění pleti.

certifikáty: ECOCERT, CHARTE COSMEBIO
vhodné pro: normální i citlivou pleť
konzistence: krémová
barva: bílá
balení: plastový obal, papírový přebal

použití: Naneste denní krém Demain Nature na vyčištěnou pokožku obličeje, krku a dekoltu a rozetřete ho krouživými pohyby směrem nahoru. Krém představuje ideální základ pod make-up.
INCI: Aqua, anthemis nobilis flower water*, glycerin, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, argania spinosa oil*, polyglyceryl-6 distearate, cetyl palmitate, myristil myristate, dicaprylyl carbonate, simmondsia chinensis oil*, vitis vinifera oil*, prunus armeniaca oil*, caprylic capric triglycerides, cera alba, saccharum officinarum extract and vaccinium myrtillus extract and citrus aurantium dulcis fruit extract and acer saccharinum extract and citrus medica limonum fruit extract, tocopherol, sesamum indicum oil*, sorbitol, soja extract, xanthan gum, parfum, potassium sorbate, sodium benzoate, citric acid, citronellol, geraniol, linalool
*produkt ekologického zemědělství


země původu značky: Francie
charakteristika značky: Demain Nature je francouzská značka přírodní a bio kosmetiky, která vychází z použití hlavních uznávaných ingrediencí v oblasti buněčné obnovy pleti pro uchování mládí. Tato řada obsahuje více než 99,02% aktivních látek, které zaručují zachování mladého vzhledu pleti a účinnou hydrataci. Filozofií kosmetiky Demain Nature je nabízet svým klientkám možnost využití nejposlednějších objevů tím, že neustále vyvíjí svou řadu tak, aby bylo respektováno jejich zdraví a rovněž životní prostředí. Suroviny pro výrobu kosmetiky pocházejí z biologicky čistého zemědělství, jsou bez chemických konzervantů, syntetických parfémů a barviv a nejsou testovány na zvířatech. Jedná se o certifikovanou přírodní kosmetiku, která obdržela certifikát od společnosti Ecocert. Hlavními složkami produktů Demain Nature jsou arganový olej, izoflavony ze sóji, ovocné kyseliny a polyfenoly, které regenerují buňky, mají protistárnoucí a antioxidační účinek a působí proti volným radikálům. Výrobky jsou tak skvělým pomocníkem pro udržení pokožky ve svěžím mladém a zdravém stavu.

kontakt na výrobce:
Demain Nature
23, rue Auguste Guénot
311 00 Toulouse
France
www.demain-nature.fr

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: