Natura Siberica Denní krém pro citlivou pleť 50 ml

Natura Siberica Denní krém pro citlivou pleť 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Denní krém pro citlivou pleť dodává pleti potřebnou ochranu a výživu. Jemný krém obsahuje blahodárné látky, které pokožce poskytují hloubkovou hydrataci a zároveň chrání před vznikem vrásek.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Denní krém pro citlivou pleť Natura Siberica dodává pleti potřebnou ochranu a výživu. Jemný krém obsahuje blahodárné látky, které pokožce poskytují hloubkovou hydrataci a zároveň ji chrání před nepříznivými vnějšími vlivy a vznikem vrásek.

Obsažený allantoin dodává pokožce hloubkovou hydrataci, zatímco kyselina hyaluronová se stará o pružnost pokožky a brání vzniku prvních vrásek. Výhodou krému je i ochranný faktor SPF 20, který ochrání citlivou pleť i před prudším sluníčkem.

Díky obsahu kyseliny hyaluronové, nejlepšího přírodního zvlhčovače, a polypeptidů je krém ideální kombinací hydratace, regenerace i liftingu. Denní krém působí blahodárně i proti drobným vráskám a linkám, které vyplňuje, zjemňuje a snižuje jejich viditelnost.

Péče bez podráždění

Jemný denní krém na citlivou pleť dodává pokožce dostatečnou hydrataci, vyživuje ji do hloubky a zároveň nezpůsobuje její podráždění, zarudnutí či nepříjemné pnutí. Je vhodný pro citlivou reaktivní pleť a obsahuje množství hydratačních a zklidňujících složek, které udrží vaši pokožku vláčnou po celý den. Krém se velice snadno vstřebává díky jemné konzistenci a můžete jej bez obav používat i pod make-up.

Ochrana pro citlivou pleť

Denní krém s přírodními výtažky pokožku příliš nezatěžuje, nezpůsobuje ucpávání pórů ani vznik pupínků. Má bohatou krémovou texturu, která pleť dostatečně vyživí a dodá jí svěží vypnutý vzhled. Kyselina hyaluronová podporuje hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky, dokáže vyhladit jemné linky a vrásky a dlouhodobě pleť chrání proti vysušení a ztrátě elasticity. Kyselina hyaluronová je tak hydratační i liftingovou složkou v jednom. 

Hydratace a zklidnění

Obsažený allantoin je pak intenzivní zklidňující složkou, která upokojí i velmi citlivou a náročnou pleť a zároveň pokožku posiluje a chrání proti podráždění po celý den. Faktor SPF 20 pak pokožku chrání proti poškození sluncem, čímž i zpomaluje její stárnutí. Výtažky ze sibiřských bylin pokožku tonizují, podporují její prokrvení a regeneraci a dodávají jí zářivý pěstěný vzhled. 

Použití: Ráno naneseme malé množství krému na čistou pleť obličeje. Krém je ideální pro každodenní použití.

Tip: Pro dosažení nejlepších výsledků používejte Denní krém pro citlivou pleť v kombinaci s nočním krémem ze stejné produktové řady.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Typ pleti: citlivá pleť

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu2

4 pravidla pro péči o citlivou pleť

4 řešení pro citlivou pleť a pokožku

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lenka 24. 7. 2018 21:16

Je lehky, dobre hydratuje a hlavne nedrazdi. Konecne me po kremu nestipe oblicej.

/ Zuzana 28. 6. 2019 21:18

Vyborny krem, plet je po nem hladka, nestahuje, nemasti, nepali. Na mou sussi citlivou plet vyborny krem.

Pro me ne :( / R. 12. 8. 2013 18:22

Krasny obal a prijemna lahvicka s pumpickou, snadne davkovani, ale pro moji plet tento produkt bohuzel nefunguje. Mam po naneseni pocit jakoby filmu a po prejeti rukou se obcas jakoby droli. Mozna by vyhovoval nekomu s mastnou pleti..?

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: plastový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?