Benecos Denní krém s koenzymem Q10 50 ml

Benecos Denní krém s koenzymem Q10 50 ml

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Benecos Denní krém s koenzymem Q10 byl vytvořen na vodním základě, díky tomu se rychle vsakuje, nezatěžuje pleť a je ideálním podkladem pro makeup každého dne. Navíc krém obsahuje i slunečnicový a mandlový olej, které pleť dostatečně vyživují a hydratují. Přidané květinové a ovocné výtažky zase o pokožku pečují a dodávají krému jemnou vůni, zatímco koenzym Q10 působí proti stárnutí pleti a jejímu

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Benecos Denní krém s koenzymem Q10 byl vytvořen na vodním základě, díky tomu se rychle vsakuje, nezatěžuje pleť a je ideálním podkladem pro makeup každého dne. Navíc krém obsahuje i slunečnicový a mandlový olej, které pleť dostatečně vyživují a hydratují. Přidané květinové a ovocné výtažky zase o pokožku pečují a dodávají krému jemnou vůni, zatímco koenzym Q10 působí proti stárnutí pleti a jejímu ochabování.

Benecos Denní krém s koenzymem Q10 určitě vyzkoušejte. Jeho přírodní složení hydratuje, vyživuje a pečuje o pokožku. Každé ráno aplikujte malé množství krému, zhruba o velikosti hrášku na čistou a tonizovanou pleť, nechte vsáknout a teprve poté pokračujte s makeupem.

Krém neobsahuje silikony, parabeny ani ropné deriváty.

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typ pleti: normální pleť, suchá pleť

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?