Nobilis Tilia Deo kulička šalvěj 50 ml

Nobilis Tilia Deo kulička šalvěj 50 ml

Nobilis Tilia Deo kulička šalvěj 50 ml

(2 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
288
Momentálně vyprodané na e-shopu
Praha, Karlín > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Přírodní deodorant se svěží vůní šalvěje a citrusů zabraňuje vzniku nežádoucího zápachu i při nadměrném pocení a zajišťuje zklidnění podrážděné pokožky i po holení a depilaci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Přírodní deodorant Nobilis Tilia se svěží vůní šalvěje a citrusů zabraňuje vzniku nežádoucího zápachu i při nadměrném pocení a zajišťuje zklidnění podrážděné pokožky i po holení a depilaci. Bylinné extrakty a esenciální oleje o pokožku podpaží pečují, zjemňují ji a chrání před podrážděním.

Krémový roll-on deodorant je natolik účinný díky vysokému antibakteriálních esenciálních olejů a rostlinných výtažků. Obzvlášť šalvěj má velmi silné deodorační a antibakteriální účinky, přirozeným způsobem zabraňuje nejen nadměrnému pocení, ale také mikrobiálnímu rozkladu potu, a tím vzniku nežádoucího zápachu. Specialitou šalvěje jsou i repelentní a také aromaterapeutické účinky, kdy pozitivně ovlivňuje jak duševní, tak tělesné oslabení a působí povzbudivě. Vůně deodorantu je čistě bylinná, vhodná pro muže i ženy.

Spolehlivá ochrana před pocením

Přírodní deodorant Nobilis Tilia je skvělým pomocníkem pro váš každý den. Ochrání vás před nepříjemným zápachem v běžném provozu i v náročných situacích a zároveň díky obsahu přírodních složek nedráždí pokožku a neucpává její póry. Přírodní parfemace je tvořena variací esenciálních olejů, které po celý den uvolňují příjemnou vůni.

Pro zdravou pokožku

Tento kuličkový deodorant Nobilis Tilia je založen na kvalitních přírodních ingrediencích, které jsou nejen velice účinné, ale zároveň mají pěstící účinky na jemnou pokožku podpaží. Přírodní složky zklidňují podráždění pokožky po holení či depilaci a zanechávají ji hebkou. Díky absenci hliníkových solí deodorant neucpává póry a nehrozí potenciálními zdravotními riziky. 

Svěží vůně

Díky kuličkovému aplikátoru se deodorant velice dobře nanáší a zanechává rovnoměrnou vrstvu, která vás ochrání před pocením po celý den. Obsažené vonné esence nejen, že působí proti zápachu, ale zároveň mají aromaterapeutické účinky na psychiku. Šalvěj má povzbuzující účinky a zároveň působí přirozeně antibakteriálně. 

Použití: Aplikujte na čistou suchou pokožku nejlépe ihned po koupeli a nechte vstřebat.

Tip: Díky zklidňujícím složkám můžete deodorant použít i bezprostředně po holení a depilaci.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Barva: bílá

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

4 důvody pro přírodní deodoranty

Aromaterapie pro těhotné

Esenciální olej Šalvěj muškátová

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nebezpečná móda jménem botox

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Žádná výdrž / Nikola 22. 4. 2019 21:07

Deodorant příjemně voní a po nanesení se celkem rychle vsákne, takže nemám pocit ulepeného podlaží. Vůně je příjemná a nevtíravá. Horší je to s výdrží. Je potřeba používat vícekrát za den. Po mích zkušenostech s přírodními deodoranty průměr.

Hodnocení produktu Nobilis Tilia deo kulička - Šalvěj / Jiří 6. 3. 2018 20:14

Přípravek jsem si koupil po dlouhém hledání. Léta jsem používal antiperspiranty. Pak jsme přešel na deodoranty, které neobsahují hliník. Ale měl jsem problémy s vyrážkou. Při používání tohoto produktu žádné problémy nemám. Většinou vydrží celý den. Někdy jej obnovím. Mírně potlačuje pocení. Takže, za mě maximální spokojenost. Líbí se mi také ekologický přístup výrobce.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?