Savon Du Midi Deodorační vonné papírky Papier d'Arménie, Rose 15 ks

Savon Du Midi Deodorační vonné papírky Papier d'Arménie, Rose 15 ks

Značka: Savon Du Midi
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Zapomeňte na chemické a elektrické osvěžovače vzduchu. Víte, že škodí zdraví? Raději vyzkoušejte přírodní alternativu moderních osvěžovačů vzduchů, vyzkoušejte vonné papírky. Vonné arménské papírky s růží jsou přírodním prostředkem k provonění a dezodorizaci místoností. Vznikly už v roce 1885 a patří mezi velmi populární způsoby provonění místnosti. Papírky obsahují směs vonných látek a používaj

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Zapomeňte na chemické a elektrické osvěžovače vzduchu. Víte, že škodí zdraví? Raději vyzkoušejte přírodní alternativu moderních osvěžovačů vzduchů, vyzkoušejte vonné papírky. Vonné arménské papírky s růží jsou přírodním prostředkem k provonění a dezodorizaci místoností. Vznikly už v roce 1885 a patří mezi velmi populární způsoby provonění místnosti.

Papírky obsahují směs vonných látek a používají se stejně jako vonné tyčinky. Odtrhněte z obalu jeden papírek, poskládejte z něj harmoniku, položte na nehořlavý povrch, zapalte a nechte poté doutnat. Papírek hořením uvolňuje vůně ambroně, kadidla a myrhy.

Tip: Vonné papírky mají opravdu intenzivní aroma, které se uvolňuje i za normálního stavu, ani není třeba je zapalovat. Vyzkoušejte papírkem provonět svou šatní skříň.

Savon du Midi, to je tradiční provensálská společnost nabízející jemná mýdla plná rostlinných olejů z francouzských luhů a hájů. Mýdla jsou vyráběna bez živočišných složek a pyšní se neodolatelnými vůněmi čistých esenciálních olejů.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Savon Du Midi, Bd. de la Lironde 1005 , F-34980, Montferrier-sur-Lez, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?