MÁDARA Bylinkový deodorant 50 ml

Herbal Deodorant

MÁDARA Bylinkový deodorant 50 ml

Herbal Deodorant

(7 hodn.)
Značka: MÁDARA
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
349
Momentálně vyprodané na e-shopu

Bylinkový deodorant ochrání před vznikem tělesného zápachu i nejcitlivější pokožku. Složení na bázi antibakteriálního kamence a rostlinných výtažků šetrným způsobem eliminuje nadměrné pocení.                      

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení7
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinkový deodorant MÁDARA spolehlivě ochrání před vznikem tělesného zápachu i tu nejcitlivější pokožku. Jemné složení na bázi antibakteriálního kamence, rostlinných výtažků a květových vod šetrným způsobem eliminuje nadměrné pocení a zároveň citlivou pokožku podpaží zklidňuje, mírní podráždění a o pleť pečuje.

Přírodní kuličkový deodorant je natolik jemný a zároveň účinný díky vysokému obsahu kamence. Tento minerál má přirozené adstringentní i antibakteriální účinky, zamezuje nadměrnému pocení a současně eliminuje výskyt bakterií na pokožce, čímž spolehlivě mírní vznik tělesného zápachu. Účinky kamence navíc podpoří i výtažky ze šalvěje, které také působí lehce antibakteriálně.

O zklidnění jemné pokožky namáhané holením se postará rostlinný glycerin v kombinaci s růžovou květovou vodou, které pokožku zjemní a zmírní i nepříjemné zarudnutí a svědění. Jemnou nevtíravou vůni dodávají deodorantu rostlinné výtažky z heřmánku, měsíčku lékařského a máty. Bylinný deodorant šetrně pečuje o pokožku podpaží, zjemňuje ji a současně vám poskytne pocit svěžesti po celý den.

Použití: Deodorant aplikujte na čistou suchou pokožku podpaží nejlépe ihned po koupeli a nechte vstřebat. Nepoužívejte na poraněnou či podrážděnou pokožku!

Lotyšská značka přírodní kosmetiky Mádara je typická svým bylinkovým složením, jehož čistotu zaručuje mezinárodní nezávislý certifikát Ecocert Cosmos. Produkty obsahují bio certifikované extrakty z rostlin, které jsou výjimečné vysokým obsahem aktivních látek. Mnohé z jejich produktů jsou vhodné pro vegany.

Výrobce: MADARA Cosmetics, Ltd., Sampetera Str. 2 , LV-1046, Riga, Lotyšsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

4 důvody pro přírodní deodoranty

Jak voní příroda - přírodní parfémy a deodoranty

MÁDARA - Všechny odstíny červené

Mádara – je ta pravá

MÁDARA: Beauty triky, které jste nevěděli, že potřebujete (až doteď)

Potraviny, které způsobují nadměrné pocení

Proč pot páchne a co ho ovlivňuje?

Příčiny nadměrného pocení a jak s ním bojovat

Přírodní lubrikanty aneb Na co si dát pozor

Vít Syrový: Bylinná přírodní kosmetika Mádara

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Eliška 31. 10. 2020 11:49

+ kulička příjemně voní po bylinkách - dlouho se vstřebává - po nějakém tom týdnu účinnost klesá

Spokojenost / Mon 22. 8. 2016 14:26

Přidávám se k Martině - ano, sice se déle vstřebává, ale účinek je skvělý, dlouhotrvající. Stojí to za to.

/ Michaela 28. 8. 2018 13:41

Zatím jediný přírodní deodorant, který na mě opravdu funguje, příjemná konzistence, bez výrazné vůně.

Velké překvapení / Martina 6. 8. 2014 16:24

Kulička voní velice jemně, po aplikaci nelze vůni skoro postřehnout. Vstřebává se trochu déle, ale účinky za to čekání opravdu stojí! Ač se běžně hodně potím a mnohdy na mě nestačí ani pánské deo, Mádara si poradí se zápachem a trochu omezí i pocení.

Účinok len pár hodín... / Martin 3. 3. 2021 17:14

Deodorant som objednal v dobrej viere, že si dám niečo zdravé pod pazuchu, každopádne vonia pekne, ale tu všetko končí....Účinok na tele len pár hodín...a to sa ani nezvyknem moc potiť...

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?