Nobilis Tilia Dýňový olej, bio 100 ml

Nobilis Tilia Dýňový olej, bio 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio dýňový olej je lisován za studena, a díky tomu si zachovává vysoký podíl živin a minerálních látek, které potřebuje naše pokožka i organismus. Olej můžete aplikovat na pokožku i užívat vnitřně.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu9
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio dýňový olej Nobilis Tilia je lisován za studena, a díky tomu si zachovává vysoký podíl živin a minerálních látek, které potřebuje naše pokožka i organismus. Šetrné zpracování zaručuje vysokou kvalitu oleje, a můžete jej tak aplikovat na pokožku i užívat vnitřně. Dýňový olej pokožku chrání, posiluje a činí odolnější. Je vhodný pro suchou citlivou pleť, kterou zklidňuje a současně vyživuje do hloubky.

Olej z dýňových semínek obsahuje vysoký podíl nenasycených mastných kyselin, které jsou velice důležité, ale naše tělo si je neumí vytvořit samo, dále také množství minerálních látek a vitaminů. Toto bohaté složení zaručuje perfektní výživu pro pokožku celého těla i pro organismus. Dýňový olej je vhodným doplňkem při oslabené imunitě a chrání tělo před negativním vlivem stresu.

Olej je mimořádně vhodný pro péči o suchou citlivou pleť náchylnou k častému podráždění. Obsažené látky mírní začervenání pleti, zjemňují ji a vyživují do hloubky v jednom kroku. Nejenže olej pleť zklidňuje, ale také ji léčí, mírní příznaky ekzémů i jiných kožních onemocnění.

Dýňový olej na celé tělo

Dýňový olej Nobilis Tilia je velmi univerzálním olejem, který můžete používat na celé tělo od hlavy k patě a hodí se i k použití na vlasy a dokonce i do kuchyně. Je univerzálním přípravkem, který maximálně využijete pro jeho všestranné pozitivní účinky na pleť. Dýňový olej jenesmírně bohatý na cenné minerály, vitaminy a další prospěšné látky, zároveň neobsahuje žádné další příměsi a je vhodný pro všechny typy pokožky. 

Příliv vitaminů a minerálů

Dýňový olej působí blahodárně na všechny typy pokožky, zejména pak citlivou, namáhanou či náročnou. Je vhodný pro pokožku nýáchylnou k vysušení, které opět dodává komfort a vláčnost. Ihned zmírňuje vysušení pokožky, odstraňuje nepříjemné pnutí a navrací pleti její přirozenou pružnost. Při nanášení na lehce vlhkou pleť se velice rychle vsákne a nezanechává za sebou mastný či ulepený pocit.

Intenzivní regenerace

Dýňový olej navíc podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce, urychluje obnovu pleti a navrací jí mladistvý a pružný vzhled a vypíná ji. Jeho použití je vhodné při mnoha kožních obtížích, jako jsou ekzémy či atopická dermatitida. Zklidňuje citlivou pokožku a dodává jí potřebnou výživu. Chrání pleť proti volným radikálům a zmírňuje její vysušení.

Proti stresovým faktorům

Díky obsahu zinku má dýňový olej výborný vliv také na růst nehtů. Urychluje jej a zároveň nově rostoucí nehty činí kvalitnějšími a pevnějšími. Je vhodný také pro regenerační zábaly vlasů, kterým dodává pevnost a sílu. Vyhlazuje vlasové vlákno, navrací mu přirozený lesk a zároveň stimuluje vlasové kořínky a urychluje růst vlasů. Posiluje obranyschopnost a chrání před negativními dopady stresu.

Použití: Pár kapek oleje aplikujte ráno a/nebo večer na vlhkou čistou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Dávkování: Lžičku dýňového oleje užívejte 1-2x denně půl hodiny před jídlem po dobu alespoň 3 týdnů.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu9

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Dokonalá péče o ruce v zimě

Dýňový olej

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Po létě svou pleť rozmazlete

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

Zinek

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?