Biopurus Dýňový olej 500 ml

Biopurus Dýňový olej 500 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dýňový olej za studena lisovaný je to nejlepší, co můžete pro svou pleť udělat. Kosmeticky i v jídelníčku. Dýňový olej obsahuje nenasycené mastné kyseliny, minerály i vitamíny, které ovlivňují kvalitu nehtů, vlasů a pleti. Vysoký obsah zinku přispívá k pevnosti nehtů, hustotě vlasů a čistotě pleti. Působí protizánětlivě, je vhodný pro aknózní pleť, podporuje růst vlasů i řas. Dýňový olej Biopuru

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Dýňový olej za studena lisovaný je to nejlepší, co můžete pro svou pleť udělat. Kosmeticky i v jídelníčku.

Dýňový olej obsahuje nenasycené mastné kyseliny, minerály i vitamíny, které ovlivňují kvalitu nehtů, vlasů a pleti. Vysoký obsah zinku přispívá k pevnosti nehtů, hustotě vlasů a čistotě pleti. Působí protizánětlivě, je vhodný pro aknózní pleť, podporuje růst vlasů i řas. Dýňový olej Biopurus využijete ve své kuchyni i koupelně. Dopřejte si ho jako obličejový olej nebo si z něj udělejte vlasový zábal. V salátu vás zase překvapí jeho jemná oříšková příchuť.



Jak využijete dýňový olej na maximum?

Použijte ho každý večer jako pleťový olej, aplikujte na vlhkou pokožku a vmasírujte, dýňový olej podpoří regeneraci kůže a dokáže předejít i vzniku pupínků.

Dejte si každý den lžičku dýňového oleje, přidejte si ho do salátu nebo s ním zakapejte těstoviny. Dýňový olej příznivě ovlivňuje trávicí trakt, působí jako stimulant pro růst vlasů, nehtů a vyživuje pokožku i zevnitř.

Vyzkoušejte regenerační vlasový zábal s dýňovým olejem, vaše vlasy získají opět lesk a jemnost.

Dopřejte si masáž s dýňovým olejem, tento olej má i revitalizační a uklidňující účinky, pomůže tak vašemu organismu účinně relaxovat.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?