Nobilis Tilia Elemi 10 ml

Nobilis Tilia Elemi 10 ml

Nobilis Tilia Elemi 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej Elemi má skvělé antiseptické účinky, a je tak vhodný pro léčbu poraněné pokožky i onemocnění horních cest dýchacích. Pomáhá rozpouštět hlen, uvolňuje dýchací cesty a napomáhá vykašlávání.

Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Elemi Nobilis Tilia má skvělé antiseptické účinky, a je tak vhodný pro léčbu poraněné pokožky i onemocnění horních cest dýchacích. Pomáhá rozpouštět hleny, uvolňuje dýchací cesty a napomáhá vykašlávání. Elemi je také vhodný při rekonvalescenci po zdlouhavých onemocněních.

Elemi má jemnou exotickou vůni, která ze všeho nejvíc připomíná parfém. Perfektně se hodí pro zklidnění a uvolnění mysli i k meditaci. Kromě toho Elimis pomáhá při nachlazení a onemocnění horních cest dýchacích, rozpouští hlen a podporuje jeho vykašlávání. Působí hojivě a regeneračně i na poškozenou zánětlivou pokožku a léčí drobné záněty.

Tajemství exotiky

Éterický olej z elemi je esencí exotiky do vašeho domova. Elemi je tropickým stromem rostoucím v oblasti Filipín a éterický olej z něj je velice často používán nejen v kosmetice, ale od dob starověkého Egypta i v tradičním léčitelství. Exotická vůně elemi obsahuje vyvážené tóny citrusů a koření, jedná se o velmi svěží esenci a je oblíbená v produkci parfémů. 

Proti rýmě a nachlazení

Ačkoliv elemi pochází z tropů, tak je éterický olej z něj velice často využíván při léčbě infekcí dýchacího traktu. Elemi působí podpůrně při rýmě a nachlazení, pomáhá udržovat dýchací cesty průchodné a osvěžuje ucpaný nos a vedlejší nosní dutiny. Elemi také podporuje vykašlávání a rozpouští hleny, urychluje rekonvalescenci a dodává energii. 

Účinky aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému, a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Neaplikujte olej na pokožku nezředěný.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: afty a opary, bodnutí hmyzem, hojení ran a zánětů, nachlazení a viróza, stres a úzkost

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu7

Aromaterapie pro těhotné

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?