Biofloral Esence Cherry Plum, květy Dr. Bach 20 ml

Biofloral Esence Cherry Plum, květy Dr. Bach 20 ml

Značka: Biofloral
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

PŮVODNÍ CENA 228 KČesence: No.6 Cherry Plumpocity: Destruktivní a násilné impulzy a myšlenky.pozitivní změna povede k: Klidu a míru v srdci.emocionální skupina: strach a nejistota - modrá (dále i esence Rock Rose, Cherry Plum, Aspen, Red Chestnut)Bachovy esence: Dr. Bach zasvětil posledních deset let svého života studiu a zkouškám 38 květinových esencí a také metodám jejich výroby. Nalezl v přírod

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
PŮVODNÍ CENA 228 KČ

esence: No.6 Cherry Plum
pocity: Destruktivní a násilné impulzy a myšlenky.
pozitivní změna povede k: Klidu a míru v srdci.
emocionální skupina: strach a nejistota - modrá (dále i esence Rock Rose, Cherry Plum, Aspen, Red Chestnut)

Bachovy esence: Dr. Bach zasvětil posledních deset let svého života studiu a zkouškám 38 květinových esencí a také metodám jejich výroby. Nalezl v přírodě květiny, které nejlépe odpovídaly špatným emotivním stavům. Tyto květinové esence jsou připravovány v horách Auvergne, kde jsou potřebné divoké květiny sbírány za svítání, kdy je jejich potenciál maximální. Za působení slunečního záření a vody uvolňují květiny své kvality a transformují je do vodního elementu. Aby byly zachovány všechny vlastnosti květin, je přidáván do macerace Cognac v Demeter Bio kvalitě. Květinové esence Biofloral působí do hloubky a harmonizují psychický a energetický systém, aby došlo k překonání strachu, smutku, stresu, nedostatku sebedůvěry a aby se udržela nová emocionální rovnováha. Aby Vám pomohl vybrat správnou esenci, rozdělil Dr. Bach emocionální stavy do sedmi skupin, ve kterých najdete 38 esencí, odpovídajících dané náladě.

certifikáty: AGRICULTURE BIOLOGIQUE, ECOCERT, LA MÉTHOD ORIGINALE DR. BACH
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: skleněný obal, papírový přebal

dávkování: Minimální doporučené dávkování jsou 4 kapky 4x denně. Lze užívat dle potřeby.
použití: Kápneme 4 kapky přímo do úst nebo je nakapeme do sklenice s jakýmkoli nápojem (voda, čaj, džus, šťáva...). V průběhu dne užíváme dle doporučeného dávkování. Při užívání přípravku je zároveň vhodné dodržovat vyváženou životosprávu. Nepřekračujte doporučené dávkování. Není náhrada pestré stravy.

složení: Bio Brandy 40% (99,6%), rostlinný výtažek ze slivoně třešňové (0,4%)

země původu značky: Francie
charakteristika značky: Němec Ulrich RAMPP se usadil v srdci hor Auvergne v roce 1979. Dům si postavil z ekologických materiálů vlastníma rukama na výšině vulkanických hor. A tam začíná příběh Biofloralu. Instinkt ho vedl k výzkumům, jak zajistit a udržet nejlepší kvalitu darů, které nám nabízí příroda. Od té doby je Biofloral velice uznávaný za vysokou kvalitu svých produktů. Společnost se zaměřuje na ruční výrobu a zkoumá nové možnosti spolupůsobení produktů. Díky svým výrobkům umožňuje BIOFLORAL každému vejít na území pramene řeky Loiry a získat užitek z bohatých darů této jedinečné oblasti. S rostoucím úspěchem rozšířila společnost i své zázemí a za původním domem Ulricha Ramppa postavila nový dům z přírodních a obnovitelných materiálů - kamene, dřeva a terrakoty, zateplený ovčí vlnou z Auvergne. Dešťová voda se shromažďuje v nádrži a elektrická energie pochází ze 100% obnovitelných zdrojů, vyrábí ji sluneční kolektory a vodní mlýny.Srdce architektury tvoří záhony květin a bylin a vyzařují do okolí ducha této společnosti. Výrobní postupy firmy BIOFLORAL jsou inspirovány mnoha rukopisy pocházejícími ze středověku i z dalších období. Postupy jsou pečlivě dodrežovány, elixíry tedy působí v lidském těle celistvě a do hloubky. Pro některé z nich je nezbytné nechat je zrát několik měsíců, než jsou připraveny k použití.

kontakt na výrobce:
Laboratoires Biofloral
F-43260
Saint-Pierre-Eynac
France
www.biofloral.fr

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: BIOFLORAL INC. , 675, montée St-François , H7C 2S8, Laval (Québec) , Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: