Les Fleurs de Bach Exfoliační krém s Bachovými květy, anti-stress 60 ml

Les Fleurs de Bach Exfoliační krém s Bachovými květy, anti-stress 60 ml

Les Fleurs de Bach Exfoliační krém s Bachovými květy, anti-stress 60 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný exfoliační krém šetrně odstraňuje odumřelé kožní buňky z povrchu pokožky a navrací jí rozzářený vzhled. Spolu s výtažky z Bachových květů zaručí relaxační zážitek, který revitalizuje tělo i mysl.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Les Fleurs de Bach Exfoliační krém anti-stress nabízí účinné exfoliační ošetření, které navrací pleti vyhlazený vzhled a napomáhá odstranit případné nedokonalosti. Je vhodný pro všechny typy pleti a díky jemnému složení nedráždí ani citlivou pokožku. Je obohacen luxusní směsí výtažků z Bachových květů pro dokonalý zážitek, jenž revitalizuje tělo i mysl.

Tento velice šetrný exfoliační krém s hedvábně lehkou konzistencí napomáhá odstranit odumřelé kožní buňky a dodat tak pleti rozzářený vzhled. Krém obsahuje prach z lávy a broskvových pecek, které jemně masírují povrch pokožky a podporují přirozený metabolismus kožních buněk. Spolu s kvalitními rostlinnými výtažky tak postupně zlepšuje vzhled pleti a navrací jí zdravou strukturu.

Levandulový olej působí zklidňujícími účinky a je i mírně antiseptický, proto napomáhá zabránit vzniku pupínků či ucpaných pórů. Spolu s bergamotovým a kafrovým olejem posilují lokální mikrocirkulaci v pokožce a podporují regeneraci pokožky zevnitř. Díky Bachovým květům pak příznivě působí i na vaši psychickou pohodu a poskytuje vám komplexní péči.

Použití: Anti-stress exfoliační krém jemně vmasírujte jednou až dvakrát týdně na očištěnou a osušenou pleť. Opláchněte teplou vodou, poté doporučujeme nanést podle denní doby Anti-stress denní krém nebo Anti-stress noční krém.

Francouzská společnost Les Fleurs de Bach navazuje na poslání a doporučení Dr. Bacha a nabízí komplex produktů pro harmonii těla, duši i mysli. Ty jsou vyrobeny v BIO kvalitě z kvalitního brandy a rostlin sbíraných za plného květu na slunných místech.

Produktové řady: Les Fleurs de Bach Anti Stress

Typ pleti: citlivá pleť, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Fleurs Essences et Harmonie, 53 rue des Batignolles , 75017, Paříž, Francie

Z blogu6

7 smrtelných hříchů a jak se s nimi vypořádat pomocí Bachovy květové terapie

7 smrtelných hříchů: 2. část

Bachovy esence

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Očista dočista - pleťový peeling

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Les Fleurs de Bach Anti Stress

Nenašli jste to pravé? Co tohle?