Faran Bylinný olej na holení pro velmi citlivou pleť 50 ml

Faran Bylinný olej na holení pro velmi citlivou pleť 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Faran
Certifikáty: Ecocert
Certifikát Ecocert
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bylinný olej na/po holení izraelské značky Faran určený i pro velmi citlivou pleť. Směs rostlinných a esenciálních olejů zjemňuje vousy před holením a zároveň pečuje o pokožku, kterou zklidňuje a hojí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinný olej na/po holení luxusní izraelské značky Faran je vhodný i pro velmi citlivou mužskou pleť náchylnou k nadměrnému podráždění, zarudnutí i pnutí. Speciální směs rostlinných a esenciálních olejů zjemňuje vousy před holením, napomáhá snadnějšímu klouzání žiletky a zároveň pečuje o pokožku, kterou zklidňuje a hojí.

Olej na holení ve svém složení spojuje jojobový, slunečnicový a makadamiový olej, které účinně změkčují vousy a podporují tak snadné a hladké oholení. Kromě toho, oleje mužskou pokožku skvěle vyživují, zjemňují ji a chrání před dehydratací. Složení oleje je obohaceno o antibakteriální esenciální oleje z levandule, citronové trávy, rozmarýnu a máty, které pokožku lehce dezinfikují, hojí případná drobná poranění a podporují celkovou regeneraci pokožky.

Multifunkční bylinný olej na holení navíc skvěle zklidňuje podráždění, mírní zarudnutí i nepříjemné pnutí pleti díky extraktům z měsíčku lékařského, který má mimo jiné i skvělé léčivé a protizánětlivé účinky. Jemný olej pomáhá nejenom snazšímu oholení do hladka, ale také o pokožku pečuje, harmonizuje ji a hojí.

Použití: Jako olej na holení - malé množství oleje smíchejte v dlani s vlažnou vodou a jemně vetřete do vousů. Jako péče po holení - malé množství oleje vmasírujte do oholené ještě vlhké pokožky.

Tip: Olej můžete použít jako emulzi na zjemnění vousů a šetrné holení, ale také jako péči po holení.

Dávkování: Baleno v praktickém pumpičkovém dávkovači pro snadnou a pohodlnou aplikaci.

Izraelská firma NatureScent vyrábějící kosmetiku značky Faran byla založena roku 1999. Cílem bylo vyvinout 100% přírodní kosmetiku inspirovanou pouštní přírodou a jedinečným kráterem Ramon, který se nachází na dohled od továrny společnosti. Pro produkty značky Faran je typická jejich vysoká kvalita a unikátní složení.

Produktové řady: Faran Face Line

Výrobce: Nature Scent, Ltd., Har-Ardon 12 , 80600, Mizpe Ramon, Izrael

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

4 řešení pro citlivou pleť a pokožku

Bez chloupku

Depilace a epilace - kterou metodu si vybrat?

Faran: Kosmetika z pouště

Recenze: Bylinný olej na holení pro velmi citlivou pleť Faran

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Hodnocení / petit_renard 5. 12. 2015 22:36

Není moc vhodný na holení, protože samotnému holení nenapomáhá. Holení je skoro stejně \"drsné\" jako \"na sucho\". Vhodnější je ho použít po holení. Vzhledem k tomu, že jde o olej, jsou tváře mastnější, ale při opláchnutí a osušení příjemně. Vůně je poměrně příjemná, spíše citrusovější s nádechem levandule a obilovin. Po několika hodinách vůně přetrvává, ale pokud se smísí se vznikajícím mazem samotné tváře, může to pozměnit vůni. Nezpůsobuje žádné alergie, INCI složení je skvělé, pouze Cymbopogon Schoenanthus a Eugenia Caryophyllus jsou potenciální přírodní alergeny.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?