BiOOO Feng Shui analýza bytu do 50 m2 1 analýza

BiOOO Feng Shui analýza bytu do 50 m2 1 analýza

BiOOO Feng Shui analýza bytu do 50 m2 1 analýza

Značka: BiOOO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Máte už vybrané místo, kde chcete žít, ale než se nastěhujete, chcete vše sladit podle zásad Feng Shui?Máte koupenou nemovitost a chystáte se ji rekonstruovat a chtěli byste využít principů Feng Shui?Neplánujete se stěhovat, ale chcete dosáhnout harmonického vztahu s místem, kde žijete?Máte pocit, že se vám nebo rodinným příslušníkům nedaří v práci, nebo vztazích?Máte problém se zdravím nebo spaní

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Máte už vybrané místo, kde chcete žít, ale než se nastěhujete, chcete vše sladit podle zásad Feng Shui?
Máte koupenou nemovitost a chystáte se ji rekonstruovat a chtěli byste využít principů Feng Shui?
Neplánujete se stěhovat, ale chcete dosáhnout harmonického vztahu s místem, kde žijete?
Máte pocit, že se vám nebo rodinným příslušníkům nedaří v práci, nebo vztazích?
Máte problém se zdravím nebo spaním?

Toto jsou určitě základní indicie pro posouzení harmonického vztahu s místem, kde žijete.

Tao vlastního prostoru S místem kde žijeme, jsme propojeni. Zda nás ovlivňuje příznivě nebo nepříznivě záleží na faktorech času a místa. Pokud věříte, že místo kde žijeme, je pro nás zásadní vliv pro naše zdraví, štěstí, nebo bohatství, tak je jen přirozené, že spolu s tímto místem chceme žít v harmonii.

cíl analýzy: posouzení Feng Shui u nemovitosti, kam se chcete nastěhovat, nebo kde již bydíte
velikost posuzovaného prostoru: byt do 50 m2
podklady potřebné pro analýzu:
- půdorysné plány bytu v měřítku (nejlépe kopie stavební dokumentace)
- datum stavby domu, popřípadě rekonstrukce střechy
- datum nastěhování do bytu
- datum a místo narození obyvatel bytu

Jak probíhá analýza?
Posouzení Feng Shui se zakládá na důkladné analýze nemovitosti a jejího okolí. Analýza Feng Shui vlivů je informací o tom jaké vlivy jsou kolem nemovitosti a jaké jsou uvnitř ní. Z analýzy vychází doporučení k nápravám a úpravám, která mají zajistit lepší proudění energie čchi a které vám pomohou sladit sebe a prostor v jeden fungující celek. Analýza je jako lékařské vyšetření a nápravná opatřejí léčbou případných problémů. Každá analýza se provádí osobní prohlídkou místa a jeho okolí a osobním rozhovorem s obyvateli nemovitosti tak abychom odhalili případné problémy a čas kdy se objevily.

Jaroslav Jarosurabbu Vydržel
Tento "městský šaman" se narodil v Chomutově v roce 1972 a od roku 1985 žije v Praze. Metafyzickým vědám staré Číny se věnuje od roku 1993 a jeho hlavním zaměřením je poradenství v oblasti FENG SHUI a tradičního čínského horoskopu. Součástí jeho praxe je také práce s knihou Proměn (I-ting) a to jak věštecky tak také filozoficky a další věštebná orákula jako třeba čísnké Mahjongové karty. Vede kurzy a přednášky na témata Feng Shui a čínského horoskopu. Publikoval a publikuje články do různých médií a na svůj blog. Při své práci využívá jak znalosti Feng shui a čínské astrologie tak také biodynamické síly organismu, vhledu a schopnosti komunikace se silami země a nebe.




BiOOO je privátní značka naší společnosti BiOOO.cz. Všechny produkty, které máme nyní nově v nabídce prošly přísným schvalovacím procesem a nabízí to nejlepší z přírodní kosmetiky. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?