SANTE Fluid bronzing, Lotos a bílý čaj 40 ml

SANTE Fluid bronzing, Lotos a bílý čaj 40 ml

Značka: SANTE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Přírodní tónovací krém s lehkým ochranným faktorem pro citlivou, suchou a zralou pleť. Lehký fluid propůjčí pleti přirozenou opálenou barvu. Fluid s aloe vera, karité máslem a drahocenným africkým arganovým olejem se přizpůsobí přirozené barvě vaší pleti a rychle se vstřebá. Drahocenné extrakty z lotosových květů a bílého čaje chrání pleť před negativními vlivy okolního prostředí.certifikáty: BDIH

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Přírodní tónovací krém s lehkým ochranným faktorem pro citlivou, suchou a zralou pleť. Lehký fluid propůjčí pleti přirozenou opálenou barvu. Fluid s aloe vera, karité máslem a drahocenným africkým arganovým olejem se přizpůsobí přirozené barvě vaší pleti a rychle se vstřebá. Drahocenné extrakty z lotosových květů a bílého čaje chrání pleť před negativními vlivy okolního prostředí.

certifikáty: BDIH, ECOCERT
vhodné pro: tónování pleti
konzistence: krémová
barva: opálená pleťová
balení: plastový obal, papírový přebal

produktová řada: LOTOS & BÍLÝ ČAJ
* speciální péče o citlivou pleť
* podporuje přirozenou rovnováhu vody a obsahu tuků v kůži
* obsahuje extraktty z lotosového květu, bílého čaje a vzácné marocké arganové oleje

použití: Rozmíchejte na dlani trochu Bronzing fluidu s Hydratačním fluidem Lotos & Bílý čaj nebo Softkrémem Lotos & Bílý čaj a naneste šetrně na očištěnou pleť. Přechody u vlasových kořínků a na bradě vyrovnejte konečky prstů. Můžete používat samostatně nebo v kombinaci se Soft krémem Lotos & Bílý čaj.
INCI: Aqua (Water), Alcohol.*, Glycerin, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Talc, Elaeis Guineensis (Palm) Oil*, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Sorbitol, Titanium Dioxide, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Fruit*, Cetearyl Glucoside, Dehydroxanthan Gum, Cetearyl Alcohol, Sodium PCA, Argania Spinosa Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Squalane, Zink Oxide, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Parfum (Essential Oils), Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Betaine, Tocopherol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Limonene, Benzyl Benzoate, Linalool, Eugenol, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499
*BIO


země původu značky: Kosmetika Santé je vyráběna německou firmou Logona-Kosmetik. Zastupuje vlnu moderní přírodní a velmi dobře snášené kosmetiky určené i pro velmi citlivou a k alergiím náchylnou pokožku. Při výrobě používá pouze přírodní suroviny - rostlinné oleje, tuky, vosky, rostlinné výtažky a květní vody, éterické oleje a aromata z kontrolovaného biologického zemědělství a sběru ve vybraných lokalitách. Zásadně naopak nepoužívá žádné látky se známým alergickým potenciálem ani syntetické konzervační látky. Všechny produkty jsou pravidelně zkoušeny dobrovolníky a jsou nositely certifikátů BDIH a ECOCERT. Santé respektuje potřeby životního prostředí a angažuje se v hnutí pro ochranu zvířat.

kontakt na výrobce:
SANTE Naturkosmetik GmbH
Zur Kräuterwiese
31020 Salzhemmendorf
Germany
www.sante.de

Německá značka SANTE vyrábí kvalitní přírodní kosmetiku čistě z přírodních zdrojů. U produktů můžeme najít certifikace jako BDIH a Natrue a spousta je vhodná také pro vegany.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: SANTÉ Naturkosmetik GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020 , Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?