Acorelle Fluid po opalování 150 ml

Acorelle Fluid po opalování 150 ml

Acorelle Fluid po opalování 150 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Fluid po opalování zklidňuje a regeneruje pokožku po dlouhodobém pobytu na sluníčku, eliminuje příznaky podráždění a chrání pleť před známkami předčasného stárnutí. 

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Fluid po opalování Acorelle zklidňuje a regeneruje pokožku po dlouhodobém pobytu na sluníčku, eliminuje příznaky podráždění a chrání pleť před známkami předčasného stárnutí. Rostlinné oleje kůži zásobují množstvím vitaminů a antioxidantů a v pokožce uzamykají tolik potřebnou hydrataci.

Fluid po opalování mírní podráždění i zarudnutí pokožky po delším pobytu na přímém sluníčku. Eliminuje pálení i pnutí pokožky, pomáhá předcházet vzniku sluneční alergie a současně brání pokožku před vysušením i ztrátou elasticity.

Extrakt z tahitské gardénie chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy a bráni tak jejímu předčasnému stárnutí. Ve spojení s oleji dodává pokožce potřebné živiny a vitaminy, pleť posiluje a bohatě vyživuje. Pokožka je po použití fluidu po opalování dokonale zklidněná, vláčná na dotek a zdravá na pohled.

Použití: Přiměřené množství fluidu aplikujte na pokožku celého těla a lehce rozetřete. Aplikujte nejlépe po každém pobytu na sluníčku.

Francouzská firma Acorelle nabízí kvalitní produkty z oblasti přírodní kosmetiky, mezi nimi i certifikované přírodní parfémy s aromaterapeutickými účinky či kosmetiku pro šetrné odstraňování chloupků. Veškeré výrobky jsou bez jakýchkoliv chemických složek a mnohé nesou označení Cosmebio a Ecocert.

Produktové řady: Acorelle Nature Sun

Výrobce: Laboratoire Odysud, Allée du saylat - ZAC Agropole , 47901 , Agen cedex 9, Francie

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?