Gel chladící s kaštanem 70 g

Gel chladící s kaštanem 70 g

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Základem gelu na žíly je spojení složek rostlinného a živočišného původu. Aktivní složky smetany z mléka australských ovcí jsou výborným zdrojem výživných látek na poškozené a stárnoucí buňky chrupavek a tkáně. Gel obsahuje biologické látky z kaštanu koňského, hlohu, lípy, pelyňku, lopuchu a je obohacen olejem australského čajovníku (tea tree oil). * vyživuje, zklidňuje * ochladí žíly * regeneruje

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Základem gelu na žíly je spojení složek rostlinného a živočišného původu. Aktivní složky smetany z mléka australských ovcí jsou výborným zdrojem výživných látek na poškozené a stárnoucí buňky chrupavek a tkáně. Gel obsahuje biologické látky z kaštanu koňského, hlohu, lípy, pelyňku, lopuchu a je obohacen olejem australského čajovníku (tea tree oil).

* vyživuje, zklidňuje
* ochladí žíly
* regeneruje chrupavky
* vyživuje tkáň a cévy

Složení: Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor oil, PCA Isostearate, Hydroxyethylated lanolin, Aesculus hippocastanum (Horse Chestnut ) Seed Water and Alcohol Extract, Oil-SC-Artemisia Absinthium Extract, CO2 concentrate Arctium Majus, Tilia Water Extract, Camellia Sinensis Water Extract, Crataegus Water and Alcohol extract, Carum petroselinum (PARSLEY) Water Extract, Melaleuca alternifolia (Tea Tree ) Leaf Oil, Sodium Ascorbye Phosphate, Carbamide, Na-EDTA, Carbomer, Cyclopentasiloxane, methylisothiazolinone, Triethanolamine, Perfume compound, E133, E102.

Způsob použití: Nanášíme na postižené místo 2–3 krát denně. Doporučené trvání masážní kúry: 2–3 týdny. Při nutnosti opakovat kúru po týdenní přestávce.

Obsah: 70 g

Dermatologicky testováno. Upozornění: Nepoužívejte při individuální nesnášenlivosti na jednotlivé složky gelu.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy pokožky: normální pokožka

Užití: vnější

Z blogu1

Neinvazivní holistická léčba křečových žil

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: