Fitne Gel na nohy, deo krystal minerální 75 ml

Fitne Gel na nohy, deo krystal minerální 75 ml

Fitne Gel na nohy, deo krystal minerální 75 ml

Značka: Fitne
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Minerální gel na nohy a chodidla Fitne osvěžuje a oživuje unavená chodidla i nohy pomocí extraktů z kaštanu, kostivalu a mentolu a kafru, bio olej z jojoby poskytuje pokožce příjemnou péči. Krystaly přírodního minerálu vyrostlé v čisté pramenité vodě potlačují bakterie způsobující zápach a dezodorují. Gel na nohy Fitne se rychle a beze zbytku vstřebá.Návod k použití: na čisté a suché nohy naneste

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Minerální gel na nohy a chodidla Fitne osvěžuje a oživuje unavená chodidla i nohy pomocí extraktů z kaštanu, kostivalu a mentolu a kafru, bio olej z jojoby poskytuje pokožce příjemnou péči. Krystaly přírodního minerálu vyrostlé v čisté pramenité vodě potlačují bakterie způsobující zápach a dezodorují. Gel na nohy Fitne se rychle a beze zbytku vstřebá.

Návod k použití: na čisté a suché nohy naneste v tenké vrstvě a jemně vmasírujte. Výborný v kombinaci s Minerálním sprejem na nohy.

Ingredients (INCI): Aqua (Water), Ammonium Alum, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Alkohol, Dehydroxanthan Gum, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Symphytum Officinale Extract, Camphor, Menthol, Sodium Lactate, Lactic Acid, Parfum (Essential Oils), Limonene

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: FITNE Gesundheit und Wellness GmbH, Zur Kräuterwiese , 31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: