Nobilis Tilia Gel na oční vrásky RIA N 30 ml

Nobilis Tilia Gel na oční vrásky RIA N 30 ml

Nobilis Tilia Gel na oční vrásky RIA N 30 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Gel na oční vrásky Ria N bez obsahu esenciálních olejů regeneruje citlivou pokožku očního okolí a mírní podráždění. Díky obsahu vitaminu E a pupalkovému oleji je pokožka vyživena a zmenšují se případné otoky kolem očí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Gel na oční vrásky Nobilis Tilia Ria N bez obsahu esenciálních olejů regeneruje jemnou a velmi citlivou pokožku očního okolí, dodává jí potřebné živiny a mírní případná podráždění. Díky obsahu vitaminu E a pupalkovému oleji je pokožka vyživena a zmenšují se případné otoky kolem očí.

Pupalkový olej má výborné protizánětlivé a zklidňující účinky. Mírní otoky i tmavé kruhy pod očima. Díky vysokému obsahu nenasycených mastných kyselin a kyselině gama-linoleové se do pokožky dostanou potřebné živiny.

Vitamin E pleť vyživuje a chrání ji před známkami předčasného stárnutí a před vznikem mimických vrásek. Účinné látky obsažené v očním gelu Ria N regenerují citlivou pokožku očního okolí, chrání ji před podrážděním a navracejí jí ztracenou pružnost.

I pro tu nejcitlivější pleť

Gel na oční vrásky Ria N od Nobilis Tilia je přesně to, co namáhaná a křehká pokožka očního okolí potřebuje. Jemná gelová konzistence oční okolí nezatěžuje, nezanechává ulepený pocit a je nedráždivá. Gel poskytne očnímu okolí dostatek vyživujících látek a díky přírodním výtažkům pomáhá minimalizovat oční vrásky a kruhy pod očima. Gel navíc neobsahuje žádné esenciální oleje, takže je vhodný i pro velmi citlivou a reaktivní pleť.

Proti vráskám

Tento lehký gel je tak vhodný i pro citlivou pokožku a díky přírodním ingrediencím poskytuje pokožce očního okolí šetrnou péči. Pupalkový olej nejen, že oční okolí do hloubky vyživuje, ale má zároveň zklidňující vlastnosti a mírní jakékoliv podráždění či nepříjemné zarudnutí. Díky svým vyživujícím schopnostem pak zmírňuje viditelnost vrásek a pomáhá předcházet jejich dalšímu vzniku.

Výživa a zklidnění

Pupalkový olej rovněž působí protizánětlivě a pomáhá zmírnit otoky v okolí očí a kruhy pod očima. Díky obsahu nenasycených mastných kyselin pokožku vyhlazuje a vypíná. V tomto pečujícím gelu dále najdete také vitamin E, který je mocným antioxidantem, chrání proti volným radikálům, a tím i zpomaluje stárnutí pokožky. Gel na oční vrásky Nobilis Tilia tak zanechává pokožku očního okolí rozzářenou a komfortně hydratovanou.

Použití: Malé množství očního gelu naneste na pokožku kolem očí a jemnými pohyby vklepejte.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: alergická pleť, anti age, citlivá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Oční krém - nepostradatelný pomocník nebo zbytečnost?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?