Lavera Gel stylingový na řasy a obočí transparentní, Trend Sensitiv 9 ml

Lavera Gel stylingový na řasy a obočí transparentní, Trend Sensitiv 9 ml

(6 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Transparentní gel dokonale zafixuje vaše obočí a lze jej použít jak samostatně, tak v kombinaci s vaší oblíbenou tužkou na obočí. Díky rostlinným olejům poskytuje vašim řasám a obočí pečující benefity.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Lavera Gel stylingový na řasy a obočí transparentní je skvělým pomocníkem pro vaše každodenní líčení a jeho využití je multifunkční. Spojuje vlastnosti pečující a dekorativní kosmetiky a díky transparentnímu odstínu je skutečně univerzální. Můžete jej používat pro přirozené zpevnění vašich řas, obzvláště pokud nemáte v oblibě klasické řasenky. Gel udrží řasy natočené a pružné.

Transparentní gel také dokonale zafixuje vaše obočí a udrží jeho perfektní tvar po celý den. Můžete jej používat jak samostatně, tak v kombinaci s vašimi oblíbenými barevnými produkty na obočí. Přírodní složení s vzácným arganovým olejem poskytuje vlasovému vláknu pečující benefity a podporuje růst řas a obočí. Gel je zcela bez obsahu syntetických barviv a nedráždí pokožku, a to ani v okolí očí.

Díky kompaktním rozměrům je tento transparentní fixační gel skvělým doplňkem do vaší kosmetické taštičky. Jeho složení je velice lehké, neslepuje obočí ani řasy a nezatěžuje je. Díky zabudovanému kartáčku na pročesávání můžete gel používat takřka kdekoli a jeho aplikace bude vždy precizní.

 

Dlouhotrvající fixace

Základním úkolem gelu na obočí je především fixace neposedných chloupků v kýženém tvaru. Stylingový gel na obočí Lavera udrží obočí na uzdě po celý den a působí velice přirozeně. Obočí jen jednoduše pročešete přiloženým kartáčkovým aplikátorem, který rovnoměrně nanese velice jemný gel na každý chloupek obočí, a doplní tak jeho tvar.

Složení z přírodních ingrediencí

Samozřejmostí je také přírodní složení založené na bázi rostlinných ingrediencí. Pokožka očního okolí je velice citlivá a není vhodné zatěžovat ji syntetickými látkami. Gel na obočí Lavera oční okolí nedráždí a naopak má pečující benefity, které oceníte v každém věku. Rostlinné oleje posilují samotné obočí i vlasové váčky a včelí vosk zaručí dokonalou fixaci.

Přirozený vzhled

Stylingový gel na obočí je skutečně transparentní, a proto je velmi univerzální, můžou jej používat nejen ženy se všemi barvami vlasů, ale také muži. Lze jej používat také na řasy pro jejich posílení. Stylingový gel na obočí je skvělou pomůckou, která se díky kompaktní velikosti vejde do každé kabelky či kapsy a můžete jej použít kdykoliv během dne.

Použití: Naneste malé množství gelu na obočí či řasy a lehce pročesejte přiloženým kartáčkem.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Barva: neutrální

Produktové řady: Lavera Trend Sensitiv, Lavera Trend Sensitive 2014

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Z blogu2

Jak na výrazné obočí

Ovládněte svoje obočí!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

nefixuje / eva 2. 8. 2016 09:43

Pripadá mi, že tento gél nemá veľké fixačné schopnosti... aspoň na moje obočie teda veľmi nezaberá. Prečešiem ho, ale nijak nevytvarujem. Zatiaľ ho používam, pretože som nenašla lepší prírodný gél na obočie bez farby a nechcem sa už vrátiť k používaní nie-eko kozmetiky (aj keď nie-eko gél na obočie pre mňa fungoval lepšie).

LAVERA GEL STYLINGOVÝ / Ivana 22. 8. 2019 16:33

Pekne zafixuje rozcuchané obočí, za mňa skvelý pomocník. Objednávam znovu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Produktová řada Lavera Trend Sensitiv

Produktová řada Lavera Trend Sensitive 2014

Nenašli jste to pravé? Co tohle?