TeaTao Gingko, Jinan dvoulaločný list 80 g

TeaTao Gingko, Jinan dvoulaločný list 80 g

Značka: TeaTao
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sypaný čaj ze sušeného listu gingka, neboli jinanu dvoulaločného, má lahodnou jemnou bylinnou chuť. Gingko snižuje cholesterol, zlepšuje prokrvení končetin, koncentraci a paměť. Čaj je vhodný pro každodenní popíjení. Jelikož se jedná o přírodní potravinový doplněk, účinky se mohou individuálně lišit. Příprava: 1 lžičku sušených lístků přelijeme 0,2l čerstvě převařené horké vody. Necháme luhovat

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sypaný čaj ze sušeného listu gingka, neboli jinanu dvoulaločného, má lahodnou jemnou bylinnou chuť. Gingko snižuje cholesterol, zlepšuje prokrvení končetin, koncentraci a paměť. Čaj je vhodný pro každodenní popíjení. Jelikož se jedná o přírodní potravinový doplněk, účinky se mohou individuálně lišit.

Příprava: 1 lžičku sušených lístků přelijeme 0,2l čerstvě převařené horké vody. Necháme luhovat 5- 7 minut a scedíme. Podle chuti můžeme přisladit medem.

Česká společnost TaeTao dováží čaje a potravinové doplňky z Asie. U produktů je dbáno na vysokou kvalitu. TeaTao spolupracuje s dodavateli, kteří se věnují ekologickému zemědělství, a nabízí tak jedinečné čaje bez chemických aditiv.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: FLEET s.r.o., Milešovská 6 , 130 00, Praha 3 - Vinohrady, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?