Biopurus Goji 90 g

Biopurus Goji 90 g

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Sušené plody goji, neboli kustovnice čínské, jsou bohaté na obsah aminokyselin, zinku, železa, vápníku a mnohé další. Plody goji také obsahují beta karoten, vitamíny řady B a C. Kombinace těchto látek posiluje imunitu, snižuje krevní tlak a podporuje hubnutí. Goji je velice chutné. Má lehce nakyslou chuť, připomínající sušené brusinky či šípky a je tak výborným zdravým zobáním, když vás honí mlsn

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Sušené plody goji, neboli kustovnice čínské, jsou bohaté na obsah aminokyselin, zinku, železa, vápníku a mnohé další. Plody goji také obsahují beta karoten, vitamíny řady B a C. Kombinace těchto látek posiluje imunitu, snižuje krevní tlak a podporuje hubnutí. Goji je velice chutné. Má lehce nakyslou chuť, připomínající sušené brusinky či šípky a je tak výborným zdravým zobáním, když vás honí mlsná.

Užití: V suché podobě konzumujeme maximálně 10 gramů goji za den. Z plodů si také můžeme uvařit osvěžující čaj. 8 gramů goji zalijeme 0,5l vody a necháme 15 minut luhovat. Čaj můžeme scedit, nebo vypít i s plody.

Balení: 100 gramů.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: