Weleda Granátové jablko vyhlazující noční krém 30 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující noční krém 30 ml

Weleda Granátové jablko vyhlazující noční krém 30 ml

(6 hodn.)
Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Vyhlazující noční krém s olejem z granátového jablka zjemňuje vrásky a drobné linky. Díky výživnému složení je zralá pleť posílena, zpevněna a získává zdravý pěstěný vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení6
Položit dotaz
Popis produktu

Vyhlazující noční krém Weleda s olejem z granátového jablka zjemňuje vrásky a drobné linky kolem očí a rtů. Díky výživnému složení je zralá pleť posílena, zpevněna a získává zdravý pěstěný vzhled. Obsažené oleje aktivují přirozený regenerační proces pleťových buněk, a tak je pokožka ráno po probuzení svěží a odpočatá.

Vyhlazující noční krém dodává zralé pleti potřebnou výživu během noci, kdy se pokožka aktivně regeneruje. Sezamový a slunečnicový olej za pomoci oleje z pšeničných klíčků a granátových jablek tuto regeneraci podpoří, vyživí pokožku do hloubky a poskytnou jí potřebné živiny.

Olej z granátového jablka je bohatý na antioxidanty, které pokožce dodávají nejen zdravý vzhled, ale také ji chrání před předčasným stárnutím a nepříznivými vnějšími vlivy. Díky tomu Vyhlazující noční krém Weleda zralou pleť posílí a dodá jí ztracenou elasticitu.

Noční péče

Vyhlazující noční krém Weleda pečuje o náročnou pokožku, která vzdoruje tvorbě vrásek a ochabování kontur obličeje. Stimuluje přirozené regenerační procesy probíhající během noci a pomáhá probudit se do nového rána se svěží a vypnutou pokožkou. Krém má výživnou konzistenci, která však nezanechává ulepený nebo mastný pocit.

Vyhlazená pokožka

Se zvyšujícím se věkem ubývá kolagenových a elastinových vláken v pokožce, čímž ochabují její kontury a vzhledem ke snížené hydrataci zároveň dochází k tvorbě vrásek. Tento vydatný noční krém dodá vaší zralé pokožce vše, co potřebuje v jednom jednoduchém kroku a zajistí jí intenzivní revitalizaci během toho, co vy odpočíváte. 

Zázračné antioxidanty

Jsou to právě kvalitní přírodní ingredience, které navracejí vaší pleti mladistvý vzhled a revitalizují ji. Olej z granátových jablek je mimořádně bohatý na cenné antioxidanty, které chrání proti působení volných radikálů, a tím i efektivně zpomalují stárnutí pokožky. Krém tak podporuje zdravý metabolismus buněk a podporuje regeneraci pleti.

Výživa a hydratace

O pěstění vaší pokožky se pak postarají přírodní oleje, které obnovují její přirozenou ochrannou hydrolipidovou bariéru. Sezamový olej je vydatný a dodává pokožce intenzivní výživu, aniž by ji zatížil či způsobil ucpávání pórů. Bambucké máslo pokožku vyhlazuje, zvláčňuje a pomáhá vyzmizíkovat drobné vrásky, zatímco slunečnicový olej a olej z pšeničných klíčků uzamykají hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky.

Použití: Malé množství krému naneste večer na čistou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Jemně vmasírujte. Pro dosažení nejlepších výsledků používejte společně s Vyhlazujícím denním krémem.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Produktové řady: Weleda Granat Apfel

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Granátové jablko

Chraňte pleť antioxidanty. Vsaďte na granátové jablko!

Jak na regeneraci těla i ducha

Jak pečovat o stárnoucí pokožku

Jak se rodí krém - aneb pleťová péče Weleda

Krása z přírody, která překonává čas

Péče o pleť v jistém věku

Weleda: Keltská bohyně

Weleda: Krása z přírody, která překonává čas

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Noční krém / 4vladku 13. 11. 2017 00:53

Krém má příjemnou vůni a snadno se roztírá, i když je pro můj typ pleti trošku hutnější. Díky obsahu oleje ze semen granátového jablka pokožku regeneruje a vyživuje, vypíná ji a zjemňuje vrásky, které jsou méně znatelné. Navíc má i antioxidační účinky. Pleť je po něm krásně hladká.

Noční krém / Barbora 9. 11. 2017 13:28

Noční krém je také lehounce parfemovaný a možná o trošičku hutnější než ten denní. Stačí opět nanášet malé množství krému. Krém je mastnější, ale vůbec nezpůsobuje žádné aknozní problémy, jsem velmi mile překvapena. Pleť je ráno čistší, rozzářenější a vypnutá. Žádné velké vrásky ve svých 32 letech nemám, ale jako prevence je krém perfektní.

Noční krém / Drahoslava 13. 11. 2017 18:29

Zpevňující noční krém je o něco mastnější než denní krém. Dobře se vstřebává. Používám ho společně se sérem. Mou pleť mi krásně zregeneruje a hydratuje. Nezanechává mastnou pleť. Ráno vypadám odpočatě a svěže.

Zpevňující noční krém / Dita 21. 11. 2017 23:02

Zpevňující noční krém nanáším na sérum stejné řady. Krém ma lehkou konzistenci a úžasně příjemně voní. Rychle se vstřebává a stejně jako gelové sérum má při nanášení jemně chladivý efekt. Pleť je po něm hydratovaná a jemná. Velmi pozitivně hodnotím to, že se jedná o přírodní kosmetiku.

Skvělý / iwen 19. 11. 2017 20:23

Krém má o něco hutnější konzistenci než denní. Velice oceňuji, že se dobře vpíjí. Mám smíšený typ pleti a po použití některých krémů mívám nepříjemně mastnou a lesklou pleť. S nočním krémem z granátové řady tento problém nemám. Používám společně se sérem a nemohu si ho vynachválit.

Noční krém / Jana 17. 11. 2017 12:25

Noční krém má o něco tužší konzistenci než krém denní, ale ani to nebrání velice příjemnému nanášení a rychlému vstřebání. Nanáším každý den po vyčištění pleti na obličej a krk a musím konstatovat, že po měsíci vypadá moje pokožka daleko zdravěji, zářivěji a mladistvěji . Navíc ocěňuji praktické balení.

První noční krém jsem vybrala dobře / Jana 24. 11. 2017 23:35

Můj první noční krém, doteď jsem používala mandlový olej. Má hutnější konzistenci, ale nezanechává mastný film, vstřebává se výborně. Dobře se nanáší a moje vcelku dost citlivá pleť ho snáší výborně. Pleť mi připadá ráno napnutější a hydratovaná. Mám ráda i ty "weleďácké" obaly, vymáčkne se z nich i ta poslední troška krému.

/ voljaro 9. 11. 2017 15:02

Tento krém je naprosto fantastický. Krásně se vstřebává. Nezanechává pocit mastnoty. Nemám ráda „těžké“ krémy, kdy se cítím jakoby v uzavřené masce. Ráno mám pleť krásně hydratovanou a hladkou.

/ Kristýna 8. 11. 2017 16:04

Noční krém hodnotím stejně pozitivně, jako krém denní. Jen s tím, že na jeho používání jsem si musela zvyknout, neboť noční krémy jsem doposud nepoužívala. Naštěstí se rychle vstřebává, takže jsem neměla pocit mastného obličeje, který by se mi lepil na polštáře. Po probuzení jsem díky tomuto krému neměla tolik „zmačkanou“ pleť.

Noční krém / Květa 18. 11. 2017 18:38

Má jemnou vůni, dobře se vstřebává, není moc mastný. Pokožka je po jeho použití jemná, redukuje vrásky

Noční krém / Michaela 8. 11. 2017 15:15

Noční krém mě osobně nijak zvlášť na obličeji nenadchnul. Hůř se mi vstřebával (ani po dvou hodinách nebyl vstřebaný na obličeji). Kdežto na dekoltu byl okamžitě pryč. Oproti obličeji dekolt hodně zjemnil, trochu vyrovnal již vzniklé vrásky. Byl sice mastný, ale nijak zvlášť hutný.

Noční krém / Marcela 8. 11. 2017 22:25

Noční krém jemně vyhlazuje vrásky. Pro mojí zralou pleť je ideální. Okamžitě se vstřebává. Pleť hydratuje a dodává jí pružnost.

/ Marcela 12. 11. 2017 00:11

Tento noční krém se jednoduše nanáší, rychle se vstřebává. Díky kvalitnímu složení stačí použít jen velmi malé množství. Dodává pleti hydrataci, výživu po celou noc. Zjemňuje, vyhlazuje, dodává jemnost a hezky sjednocuje . Má zklidňují efekt. Pleť je na dotek pružná, hebká, jemná. Nedráždí ani citlivou pleť. Pleť je zdravá a krásná

Zpevňující noční krém / Miluš 14. 11. 2017 13:38

Zpevňující noční krém se dobře aplikuje. Dodržela jsem doporučovaný postup a aplikovala jsem jej se zpevňujícím sérem. Měla jsem trochu obavy z případné reakce kůže, ale žádná se nekonala. Kůže byla hydratovaná, hebká a příjemně i voněla.

/ Katka 15. 11. 2017 20:22

Trochu hutnější textura, krásná přírodní vůně po granátových jablíčkách, večer příjemné, člověk usíná s pocitem, že dal obličeji to nejlepší. Ráno je pleť krásně heboučká.

Noční krém / Helena V. 13. 11. 2017 10:47

Zpevňující noční krém WELEDA Granátové jablko má také příjemnou vůni a jeho složení i textura mi vyhovují. Přestože obsahuje olej z granátového jablka, araganový olej a olej z brutnáku lékařského, tak není mastný. Dobře se roztírá a vstřebává. Poskytuje pleti intenzívní ošetření. Ráno po probuzení je pleť uvolněná a odpočatá.

Spokojenost! / Ocelička 28. 11. 2017 21:27

Noční krém má velmi jemnou a uklidňující vůni. Je to takový můj večerní rituál - vždy se po sprše těším na tu jeho úžasnou vůni a jak se mi bude krásně díky ní spát. Po aplikaci se může zdát, že je krém mastnější, ale přes noc se zapije do pokožky a ráno je krásně jemná a vyhlazená. Určitě doporučuji vyzkoušet, vůně vás pohltí stejně jako mě!

krém / Page007 9. 11. 2017 07:28

Trošičku hutnější než denní krém, ale také nezanechává pocit mastnoty. Používám pod něj i sérum a pleť je hezky vyživená a regenerovaná. Příjemně voní!

zpevňující noční krém / Petra 18. 11. 2017 14:38

Stejně jako u denního krému jsem měla ze začátku pocit, že je mastnější, ale tento efekt je pouze krátkodobý, po chvíli se do pokožky vpije. Příjemná vůně. Pleť je po nanesení příjemně hydratovaná a ráno po probuzení odpočatá. S tímto krémém mám opravdu pocit, že o svou pokožku pečuji.

Noční krém / Janďula73 10. 11. 2017 09:40

Z testovaných výrobků má nejsilnější vůni, ale nevadila mně. Byla jsem spokojená s výbornou roztíratelností. Je účinný proti vráskám. Pokožka byla krásně pružná a svěží po ránu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: kovový

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?