Nobilis Tilia Grapefruit 10 ml

Nobilis Tilia Grapefruit 10 ml

Nobilis Tilia Grapefruit 10 ml

231
217
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 4 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 3 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Grapefruit osvěžuje tělo i mysl, působí antidepresivně a navozuje pohodovou náladu. Ovocná vůně stimuluje psychické i fyzické síly. Také eliminuje otoky a uvolňuje namožené napjaté svaly.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu14
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Esenciální olej Grapefruit Nobilis Tilia osvěžuje tělo i mysl, působí antidepresivně a navozuje pohodovou náladu. Ovocná vůně stimuluje psychické i fyzické síly. Také eliminuje otoky a uvolňuje namožené napjaté svaly. Mírní vytrvalé bolesti hlavy i nevolnosti s tím spojené.

Svěží citrusová lehce nahořklá až trpká vůně grapefruitu má tonizující účinky na celý organismus. Působí proti depresím, zahání smutek, mírní dopady stresu a navozuje příjemnou náladu. Osvěžující vůně mírní vytrvalé bolesti hlavy i migrénu, uvolňuje napjaté svaly a působí lehce antispazmaticky.

Rychlé osvěžení

Éterický olej z grapefruitu je to pravé pro chvíle, kdy se cítíte prázdní a bez energie. Intenzivní a jemně hořká citrusová vůně ihned osvěží vaše tělo i mysl a nastartuje vás do úspěšného dne. Vůně grepu působí na všechny vaše smysly a je velmi energizující. Díky tomu ji oceníte nejen v domácím prostředí, ale výborně se hodí také do kanceláře, kde udrží vaši mysl svěží a zlepší vaši koncentraci.

Proti únavě i bolestem

Éterický olej z grapefruitu je ideální volbou pro dny, kdy potřebujete probudit a dodat síly. Grapefruitová esence vám dodá energii a podpoří vás také při stresu a duševním vypětí. Zároveň má účinky také proti bolestem, zejména pak migrénám a bolestem hlavy, které účinně zmírňuje a dopřeje vám konečně chvíli klidu. Pomáhá při poruchách soustředění a probudí unavenou mysl.

Pro dobrou náladu

Díky své svěží vůni je grapefruitový éterický olej výborným životabudičem a podporuje pozitivní naladění a sebemotivaci. Zlepšuje nápadu, upevňuje sebevědomí a mírní nervozitu či trému. Zároveň tonizuje celý organismus a pomáhá také při namoženém svalstvu, které uvolňuje a zmírňuje jeho bolesti. Působí antidepresivně a smazmolyticky.

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Tip: Pro výrobu domácí kosmetiky je vhodný jako přídavek do výrobků proti celulitidě.

Upozornění: Éterický olej mohou používat těhotné ženy od ukončeného třetího měsíce gravidity v polovičním ředění (ne na více než 30 minut, s přestávkami, do menší nádržky aromalampy maximálně jednu kapku, do větší kapky 2). Do masážního oleje používejte v ředění 25 kapek éterického oleje na 100 ml rostlinného oleje. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje. Citrusové éterické oleje působí fototoxicky. Éterický olej grep lze používat v přítomnosti dětí od ukončeného 6. měsíce.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: bolest hlavy a migréna, stres a úzkost, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Citrus Decumana Oil1
1
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu14

Aromaterapeutický horoskop – Panna

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Fotosensitivita éterických olejů

Grapefruit jako silné přírodní antibiotikum i součást kosmetiky

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nejlepší éterické oleje na záněty močového měchýře

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Problematika éterických olejů v těhotenství

Zdravotní benefity grepu

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Citrus Decumana Oil1
1
Přirozená součást esenciálního oleje
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?