Energy Spirulina 100 g

Energy Spirulina 100 g

Energy Spirulina 100 g

Značka: Energy
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hawaii Spirulina je bohatá na vitaminy a minerální látky včetně železa. Působí příznivě na imunitní systém a je vhodná jako doplněk stravy pro vegany.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hawaii Spirulina Energy je jemný prášek ze sladkovodní sinice získané z čisté vody na Havajských ostrovech. Unikátní doplněk stravy představuje skvělý zdroj rostlinných bílkovin, a je tak vhodný pro vegetariány a vegany. Spirulina je bohatá na výborně vstřebatelné vitaminy A, B12, C, E a minerální látky jako železo, hořčík, draslík, zinek či selen. Obsažený chlorofyl navíc podporuje správnou tvorbu červených krvinek.

Spirulina představuje skvělý zdroj energie a zároveň působí jako tonikum. Obsahuje velké množství živin, rychleji navozuje pocit plného žaludku a také se podílí na udržení normální hmotnosti. Spirulina kromě toho přispívá k optimální činnosti imunitního systému, napomáhá udržovat normální hladinu krevního cukru a chrání buňky před působením oxidačního stresu.

Příprava: 1 čajovou lžičku prášku rozmíchejte ve sklenici čisté vody. Užívejte 1-3krát denně.

Upozornění: Při užívání je nutné zvýšit příjem tekutin. Jedná se o doplněk stravy. Není tedy náhradou pestré, vyvážené stravy. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Není určeno pro děti do 3 let věku. Není vhodné pro osoby přecitlivělé na chlorofyl. Užívání v těhotenství či po dobu kojení konzultujte se svým lékařem. Skladujte mimo dosah dětí.

Značka Energy Group a.s. je průkopníkem alternativní medicíny nejenom v ČR, ale i ve světě. Sortiment společnosti tvoří nabídka přírodních biotransformačních produktů, které jsou nejčastěji ve formě bylinných kapslí, koncentrátů, prášků či mastí. 

Výrobce: ENERGY GROUP, a.s., Trojská 201/39 , 171 00, Praha 7, Česká republika

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

20 nejčastějších produktových otázek na prodejnách - 2. část

Meridiány a jak je dát do pořádku - 2. díl

Proč jsou superpotraviny super

Průvodce Energy přípravky

Recenze: Spirulina od Energy aneb jak jsem začala koketovat s řasami

Vyhrajte nad zimní depresí – přírodně!

Zinek na hubnutí, prostatu i ekzém

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?