Hanoju Hericium 100 g

Hanoju Hericium 100 g

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Houbový prášek z korálovce ježatého má příznivé účinky na žaludek, nervový systém i psychiku a zároveň celkově posílí imunitní systém.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hericium od firmy Hanoju je práškem z asijské houby, která je v angličtině známý jako "lví hříva". Tato houba jemné chuti má své místo v tradiční čínské medicíně, kde se využívá pro vyrovnání jinu a jangu v těle. Je bohatá na polysacharidy, minerály, vitaminy a další látky, které jsou důležité pro pevné zdraví. Má příznivý vliv na žaludek, nervový systém či psychiku.

Houba hericium (korálovec ježatý) je bohatá na polysacharidy, minerály, vitaminy (zinek, draslík, železo či selen) i antioxidanty. Má příznivé účinky na nervový systém, podílí se na stimulaci jejich činnosti a přispívá ke správné činnosti mozku. Používá se také jako podpora léčby žaludečních vředů či onemocnění jícnu, ale i při neurózách či chorobných úzkostech. Působí pozitivně při stresu či depresích a zároveň celkově posiluje imunitní systém.

Dávkování: Rozmíchejte 3 gramy prášku v 250 ml vody či ovocné šťávy. Užívejte 1-2krát denně.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?