Eliah Sahil Organic Himalájská sůl hrubá 500 g

Eliah Sahil Organic Himalájská sůl hrubá 500 g

Eliah Sahil Organic Himalájská sůl hrubá 500 g

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

země původu značky: Rakouskocharakteristika značky: Přírodní kosmetika Eliah Sahil v sobě spojuje přirozenost s cennými ingrediencemi a elementy pro péči o Vaši pleť. Dovoluje si používat pouze nejcennější přírodní látky na kůži a vlasy, které příroda nabízí. Značka Eliah Sahil se zrodila v roce 2006 jako projekt firmy Planet Pure specializující se na přírodní kosmetiku. Výrobky a koncept Eliah Sa

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
země původu značky: Rakousko
charakteristika značky: Přírodní kosmetika Eliah Sahil v sobě spojuje přirozenost s cennými ingrediencemi a elementy pro péči o Vaši pleť. Dovoluje si používat pouze nejcennější přírodní látky na kůži a vlasy, které příroda nabízí. Značka Eliah Sahil se zrodila v roce 2006 jako projekt firmy Planet Pure specializující se na přírodní kosmetiku. Výrobky a koncept Eliah Sahil byli vytvořeny již v roce 1999 panem Silviem Perpmerem a jeho synem. Planet Pure využívá hlubokých znalostí přírodních zdrojů a jejich vazeb na lidi a to vše propojuje ve svých produktech. Planet Pure samozřejmě používá při výrobě ekologicky pěstované suroviny, dbá na Fair Trade obchodování a ochranu životního prostředí. Tímto vytváří produkty, které mají duši. Sortiment Eliah Sahil se dá rozdělit do dvou kategorií. Jednou jsou vysoce kvalitní tělové bio oleje, které skutečně potěší každou pokožku. Druhou, méně obvyklou avšak zcela výjimečnou pro své účinky, je prášková kosmetika. Obsahuje vysoce kvalitní byliny, rostliny, květiny a esence a minerální látky, vše ve formě prášku. Bez vody, obsahující 100% přírodní aktivní látky. Bez konzervačních látek, tenzidů, alkoholu a parfemace. Filozofie a heslo Planet Pure "Objevte čistý svět" říká vše.

kontakt na výrobce:
Planet Pure Produktions und Handels GmbH
Lochauerstrasse 2
6912 Hörbranz
Österreich

webové strány značky:
www.eliah-sahil.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: ELIAH SAHIL Organic Care, Mariahilfstraße 29 Top 25 , 6900, Bregenz, Rakousko

Z blogu1

Eliah Sahil Organic: Ve jménu Ájurvédy

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?