Biopurus Hroznový olej 500 ml

Biopurus Hroznový olej 500 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hroznový olej je vyráběný z jader hroznového vína a přejímá jeho vlastnosti. Je antioxidační, příznivě působí na kardiovaskulární systém, obnovuje funkčnost cév a upravuje hladinu cholesterolu. Hroznový olej Biopurus je možné používat vnitřně i zevně. Dejte si lžičku hroznového oleje do salátu každý den. Hroznový olej je možné využít i pro smažení, ale jeho použití ve studené kuchyni je mnohem v

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hroznový olej je vyráběný z jader hroznového vína a přejímá jeho vlastnosti. Je antioxidační, příznivě působí na kardiovaskulární systém, obnovuje funkčnost cév a upravuje hladinu cholesterolu. Hroznový olej Biopurus je možné používat vnitřně i zevně.

Dejte si lžičku hroznového oleje do salátu každý den. Hroznový olej je možné využít i pro smažení, ale jeho použití ve studené kuchyni je mnohem vhodnější, protože si tak zachovává své původní vlastnosti.

Jako kosmetický olej je hroznový olej vhodný i pro mastnou pleť, díky řídké konzistenci se okamžitě vsakuje a vstřebává do pleti. Působí na elasticitu kůže, hydratuje a chrání před volnými radikály. Předchází předčasnému stárnutí pokožky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?