Saloos Hroznový olej 125 ml

Saloos Hroznový olej 125 ml

Zboží je trvale vyřazeno.

Je vhodný k ředění hustších olejů a k přípravě jemných regeneračních a masážní olejů. Doporučuje se pro normální a mastnější pokožku, do které se dobře vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. V kosmetických přípravcích se používá pro své zvláčňující vlastnosti, dobře zadržuje vlhkost a tím přispívá k zpomalení stárnutí pokožky. Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Při vnitřním užití má

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Je vhodný k ředění hustších olejů a k přípravě jemných regeneračních a masážní olejů. Doporučuje se pro normální a mastnější pokožku, do které se dobře vstřebává a nezanechává pocit mastnoty. V kosmetických přípravcích se používá pro své zvláčňující vlastnosti, dobře zadržuje vlhkost a tím přispívá k zpomalení stárnutí pokožky. Jako jeden z mála olejů se po lisování rafinuje. Při vnitřním užití má blahodárný vliv na pevnost kožních kapilár.

certifikáty: CPK
vhodné pro: všechny typy pokožky
konzistence: tekutá
barva: žlutá
balení: plastový obal

použití: Vmasírujte do pokožky. Při vnitřním užití pozor na dávkování.
INCI: Vitis vinifera seed oil

země původu značky: Česká republika
charakteristika značky: Ryze česká značka Salus/Saloos se od roku 1993 vypracovala na největšího českého výrobce certifikované přírodní biokosmetiky. Velmi si zakládá na tom, že výrobky obsahují nejvyšší možný podíl čistých přírodních látek. Neobsahují syntetické parfemace, konzervanty ani barviva. Kosmetika nevyvolává alergické reakce a je vhodná pro všechny typy pleti. Tělové a masážní oleje se staly symbolem dostupnosti kvalitní péče a každodenní starostlivosti o tělo s pomocí přírody.

kontakt na výrobce:
M+H, Míča a Harašta s.r.o.
Terronská 19
Praha 160 06
Česká republika
www.saloos.cz

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Z blogu4

Aromaterapie pro děti

Hroznové víno a jeho úžasné účinky na zdraví

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?