Natura Siberica Hustý sibiřský bílý olej na tělo 200 ml

Natura Siberica Hustý sibiřský bílý olej na tělo 200 ml

(7 hodn.)
Značka: Natura Siberica
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hustý sibiřský bílý olej proti celulitidě díky bylinným výtažkům zlepšuje krevní oběh a činnost lymfatických žláz, zmírňuje otoky. Olej pokožku intenzivně zpevňuje a navrací přirozenou elasticitu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení7
Položit dotaz
Popis produktu

Hustý sibiřský bílý olej Natura Siberica proti celulitidě díky olejům a bylinným výtažkům zlepšuje krevní oběh i činnost lymfatických žláz a zmírňuje otoky. Oleje také pokožku intenzivně zpevňují a navracejí jí její přirozenou elasticitu.

Základem hustého bílého tělového oleje je čistý včelí vosk a oleje z osmi sibiřských bylin a rostlin. Proti oteklým těžkým unaveným nohám působí oleje z cedru a jalovce. Ty zmírňují otoky a zlepšují krevní oběh. Olej z rakytníku a ze semínek ostružiníku pokožku regenerují a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy.

zpevnění se postarají oleje ze šípkové růže a sibiřského lnu. Díky vysokému obsahu vitaminu E v obou olejích je pokožka tonizovaná, pevnější a zároveň je o ni dobře postaráno. Pokožka celého těla, a to obzvlášť v problémových partiích, je pak jemná, hladká a znatelně pevnější.

Použití: Malé množství oleje naneste na pokožku problémových partií a jemnými krouživými pohyby vmasírujte. Používejte dle potřeby.

Vážení obchodní partneři,

Náš svět, práce a stabilita se minulý čtvrtek úplně obrátily naruby. Všichni máme obavy a někdy i strach z toho, co bude dál, protože se jedná o situaci vyšší moci, kterou jsme nikdy předtím nezažili.

Rádi bychom Vás informovali o původu a výrobě produktů, které naše společnost Antim Plus distribuuje. Natura Siberica, Organic Shop, SkinSuperGood, Organic People atd jsou vyráběné společností Eurobio Lab OÜ, která je evropská společnost a působí v estonském Tallinnu již více než 8 let, má 330 zaměstnanců a dodává certifikovanou kosmetickou produkci do přibližně 70 zemí světa.

Veškerá práva na značky vyráběné v Eurobio Lab OÜ patří estonské společnosti Good Design OÜ se sídlem v estonském Tallinnu.

Eurobio Lab OÜ vyrábí evropské kosmetické značky, jako je Organic Shop a Organic People, s využitím nejnovějších znalostí evropských kosmetických technologií spolu s pečlivým a udržitelným přístupem k ekologické a certifikované výrobě.

Zdůrazňujeme, že veškeré naše zboží má estonské EAN kódy, které začínají na 474.

Všichni sledujeme situaci a modlíme se za ty, kteří nyní trpí. Upřímně doufáme, že brzy vyjde slunce a život se vrátí do normálu.

S přátelským pozdravem,

Antim Plus s.r.o.

Natura Siberica nabízí přírodní kosmetiku založenou na síle sibiřských bylin. Je členem společnosti Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a některé produkty nesou certifikaci ICEA.

Výrobce: Natura Siberica, Eurobio Lab OÜ, Leiva 3 , Tallinn, Estonsko

Z blogu2

6 míst, kde můžete zatočit s celulitidou

Ostružiny

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Michaela 31. 8. 2018 15:48

Jedno z mých nejoblíbenějších těl. másel, výborně hydratuje, kupuju opakovaně.

**** / Julie 2. 4. 2013 16:21

zvlastni konzistence, avsak na celulitidu a tonus pletu urcite pomaha, budu kipovat znovu

/ Natálie 15. 5. 2020 19:33

Poprvé, kdy mám pocit, že produkt, který má hydratovat a pomáhat v boji s celuitidou opravdu funguje. Bonusem je pro mě příjemná vůně. Jde trochu hůře z tubičky vymáčknout, ale stojí za to. Určitě se stane mou stálicí.

++++ / Vanda 2. 7. 2014 09:04

Konzistencí je to vysloveně tělové máslo. Velmi příjemné, dobře se roztírá (na vlhkou kůži či vlhkou rukou určitě lépe než na sucho), příjemně voní. Celulitida bohužel zatím neprchá :) (po půlce prvního balení), ale pokožka po něm je pevnější. Druhé balení už mám koupené ;).

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?