Annemarie Börlind Hyaluronový oční krém, Aquanature 15 ml

Annemarie Börlind Hyaluronový oční krém, Aquanature 15 ml

Annemarie Börlind Hyaluronový oční krém, Aquanature 15 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Krém s obsahem kyseliny hyaluronové, kofeinu či fyto buněk z papyru pomáhá vyhlazovat drobné rýhy na pleti v okolí očí způsobené dehydratací a podporuje její přirozenou pevnost a pružnost.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hyaluronový oční krém z řady Annemarie Aquanature poskytuje kvalitní péči unavené a dehydratované pokožce v okolí očí. Krém je vhodný pro všechny typy pleti ve věku 25+. Pomáhá redukovat jemné rýhy způsobené nedostatečnou vlhkostí v pokožce, a to díky obsahu rostlinné kyseliny hyaluronové a výtažkům z mořských řas či šáchoru. Zároveň pokožku celkově posiluje a zvláčňuje.

Krém díky obsahu termální vody či šťávě z Aloe vera a výtažkům z mořských řas a rozmarýnu pomáhá hydratovat a osvěžovat jemnou pokožku v okolí očí. Zároveň díky obsahu kyseliny hyaluronové a kofeinu podporuje její správné prokrvení, přirozenou pevnost a pružnost, a pomůže tak vyhladit drobné rýhy a vrásky způsobené nedostatkem vlhkosti.

Aby pokožka kolem očí zůstala krásně hydratovaná a vláčná, je krém obohacen o fyto buňky a z papyru, výtažek ze šáchoru, bambucké máslo a meruňkový či makadamiový olej. Lničkový olej se v kombinaci s vitaminem E postará o ochranu pokožky před nepříznivými vnějšími vlivy, a zabrání tak jejímu předčasnému stárnutí.

Použití: Malé množství naneste konečky prstů na odlíčenou pokožku kolem očí každé ráno a večer a jemně vmasírujte.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Produktové řady: AnneMarie Börlind Aquanature

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu3

Annemarie Börlind – 1. část luxusní přírodní péče na míru každé pleti

Jak stárne Berlíňanka

Naučte se pečovat o oční okolí

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?