Sportique Hydratační a zklidňující tělový balzám 180 ml

Moisturizing Body Balm

Sportique Hydratační a zklidňující tělový balzám 180 ml

Sportique Hydratační a zklidňující tělový balzám 180 ml

Moisturizing Body Balm

Značka: Sportique
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Hydratační a zklidňující tělový balzám pečuje o pokožku díky obsahu šťávy z Aloe vera a extraktům z mořských řas. Pokožku skvěle vyživují a zklidňují, zanechávají jemnou, pružnou a tonizovanou.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Hydratační a zklidňující tělový balzám Sportique pečuje o pokožku celého těla díky obsahu šťávy z Aloe vera a extraktům z mořských řas. Tyto látky pokožku nejenom skvěle vyživují a zklidňují, ale také ji zanechávají jemnou, pružnou a tonizovanou. Lehký balzám se do pokožky snadno vstřebá, ale přesto ji bohatě vyživí.

Hydratační tělový balzám vyživuje pleť díky složení bohatému na jojobový a olivový olej. Ty pleť vyživují, uzamykají tolik potřebnou hydrataci a zanechávají pokožku krásně jemnou na dotek. Složení je navíc obohaceno o šťávu z Aloe vera, která má skvělé zklidňující účinky, pleť zvláčňuje a eliminuje zarudnutí i pnutí pokožky.

Extrakty z mořských řas pleť posilují a chrání, mírní riziko vzniku podráždění a zároveň dodávají pokožce pružnost. Výživný tělový balzám se o pokožku celého těla vydatně stará, zjemňuje ji a chrání před podrážděním i dehydratací.

Použití: Malé množství balzámu aplikujte na pokožku celého těla nejlépe ihned po koupeli a lehce rozetřete.

V sortimentu Sportique můžete hledat všelijaké produkty tělové kosmetiky, které obsahují značný podíl bylinných výtažků a rostlinných olejů. Již z názvu značky je jasné, že si vyberou i ti, kdo mají rádi sportovní aktivity.

Produktové řady: Sportique Active Body

Výrobce: SPORTIQUE s.r.o., Nováčkova 751/22 , 700 30, Ostrava, Česká republika

Z blogu1

Sportem ku zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?