Logona Hydratační fluid proti vráskám, Log Mann - vyřazen 50 ml

Logona Hydratační fluid proti vráskám, Log Mann - vyřazen 50 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, NATRUE, FSC, ECO CONTROL
Certifikát BDIHCertifikát NATRUECertifikát FSCCertifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný hydratační fluid dodává pokožce hloubkovou výživu, napomáhá regenerovat její strukturu a účinně tak bojuje proti vzniku vrásek. Velice rychle se vstřebává a nezanechává nepříjemný lepivý pocit.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Logona Hydratační fluid proti vráskám dodává vaší pokožce pečující látky, aniž by ji jakkoliv zatížil. Lehká konzistence jemného fluidu se velice snadno roztírá, rychle vsakuje a nezanechává mastný pocit. Zároveň neucpává póry a je vhodný pro všechny typy pokožky včetně citlivé. Nemusíte se obávat jej použít také na křehkou pokožku očního okolí.

Praktické skleněné balení s pumpičkou zaručí maximálně hygienické nanášení. Přírodní složky působí jako účinná prevence proti vzniku vrásek a zpomalují stárnutí pokožky. Jojobový olej a bambucké máslo dodávají pleti množství vyživujících látek a napomáhají tak hloubkově regenerovat její strukturu. Zároveň obnovují přirozenou lipidovou bariéru kůže a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy.

Výtažek z kofeinu má výrazné energizující účinky a efektivně tonizuje pokožku, vypíná ji a napomáhá ihned odstranit případné známky únavy. Extrakt z lístků ginkgo biloby je mimořádně bohatý na cenné antioxidanty, které brání škodlivému působení volných radikálů. Příjemná kořeněná vůně pak už jen harmonicky doplňuje tento hydratační přípravek vyvinutý speciálně pro vysoké nároky mužské pokožky.

Použití: Používejte každý den na čistou a suchou pokožku. Naneste konečky prstů, jemně vmasírujte a nechte vsáknout. Je vhodný také pro oční okolí.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Produktové řady: Logona Mann

Typ pleti: anti age, normální pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu1

Ginkgo biloba

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?